FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Marius Şumudică a fost demis » Prima reacţie a tehnicianului » Cine îi ia locul la Chiajna

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 19:15

Egalul cu FC Braşov din această etapă i-a fost fatal lui Marius Şumudică. Antrenorul Concordiei Chiajna a fost demis.

Cristian Tănase, preşedintele ilfovenilor, a anunţat în această seară că a fost nevoit să-l demită pe Şumudică din cauza declaraţiilor acestuia.

"Am renunţat la colaborarea cu Şumudică, i-am transmis prin antrenorul secund, Bogdan Andone, pentru că el deja plecase de la stadion. Şi rezultatele şi comportamentul dînsului ne-au deranjat.

Eu nu i-am făcut nici un rău, iar declaraţiile lui că nu tragem toţi în aceeaşi barcă nu au făcut cinste într-un fotbal care oricum este aşa cum este. Nu ne-am gîndit nici o secundă, decizia a venit spontan, din cauza rezultatului şi a comportamentului său" 

a declarat Cristian Tănase pentru looktv.ro.

În locul lui Şumudică pe banca Concordiei a venit Marius Baciu care va fi ajutat de Erik Lincar. Marius Şumudică, 44 de ani, era antrenor al Chiajnei din martie 2014, cînd l-a înlocuit pe Ionuţ Chirilă.

Marius Şumudică a reacţionat imediat cum a aflat că a fost demis de la Concordia Chiajna şi a anunţat că va face o conferinţă de presă pentru a spune tot ce se întîmplă la formaţia ilfoveană.

"Am prins podiumul, eu cu Leo Grozavu şi cu Gâlcă. S-a ajuns la concluzia că Şumudică e vinovat pentru că a reuşit în 17 meciuri doar două înfrîngeri. Am controlat jocul azi, n-am avut noroc. Am jucat foarte bine, dar pe final s-a întîmplat să fim egalaţi dintr-o fază în care am fost egalaţi.

M-au sunat şi mi-au spus că vor să facă un şoc la echipă, mi-au spus că nu e vina mea. Mîine trebuie să vorbesc cu ei şi aia e. Vom rezilia contractul. Eu ştiu de 5-6 luni că trebuie să fiu demis. Jucătorii ştiu foarte bine ce se întîmplă la noi la club. Asta e, aceasta e decizia clubului.

O să fac o conferinţă de presă şi voi spune ce mi s-a întîmplat mie la Chiajna. Pot să-mi reproşez că nu fac parte din filmul ăsta şi nu mă prostituez. După meciul cu Dinamo trebuia să nu mă mai întorc, dar am făcut-o din respect pentru jucătorii mei. Aceste 27 de puncte făcute le datorez jucătorilor mei. Dacă Braşovul nu egala, tot eram demis la următoarea etapă"

a spus Şumudică la Dolcesport.

Topul longevităţii în Liga 1:

Leo Grozavu (Botoşani) - 06.01.2014
Costel Gâlcă (Steaua) - 03.06.2014
Emil Sandoi şi Sorin Cârţu (CS "U" Craiova) - 03.09.2014
Nicolo Napoli, Gheorghe Hagi (CSMS Iaşi şi Viitorul) - 13.10.2014

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexdelarun
alexdelarun  •  05 Aprilie 2015, 21:04

*** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează