FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la adresa ministrului apărării: "De ce nu vrea să mă vadă? Probabil are probleme mari, sunt rușii la frontieră și îi sperie cu sigla lui scumpă de 57 de milioane"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 18:26

Ilie Năstase a avut o ieșire nervoasă astăzi, în timpul unui interviu, și a lansat acuzații dure la adresa ministrului apărării, Mihnea Motoc. Fostul mare jucător de tenis spune că ar vrea să intervină și să discute problema siglei Stelei și a stadionului Ghencea, dar e ignorat. 

"Dacă ministrul nu vrea să-i vadă pe Argăseală și pe Becali, nu înțeleg de ce mă tot amână pe mine. Îl anunț că dacă mă tot amână și o face încă 20 de ani, va fi prea târziu să mai discut cu el despre Steaua. Îi propun să facă acolo un alt cimitir, Ghencea 2 si să câștige un ban, că în România înmormântarea e cea mai scumpă.

Probabil are probleme mari, sunt rușii la frontieră și îi sperie cu sigla lui scumpă de 57 de milioane. În România nu se face nimic. Voi cere statului toți banii pe care îi datorează pentru meciurile de Cupa Davis. Își bat joc de sport, de toți sportivii.

Suntem o țară de tâmpiți, spun toți că sunt un boșorog. În țara asta toți proștii iau la mișto valorile", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (175)
ortega
ortega  •  13 Martie 2016, 10:15

Ilie , handy-man , dacă și fcsp-iștii tăi te iau la șuturi , ai ajuns rău ... Vezi că mâine-poimâine o să-i cumpere Țiriac prezervative Brigittei ... Să la folosească el , dar ce-ți închipuiai ?

alex_1973
alex_1973  •  13 Martie 2016, 09:45

Ce o tot da cu cimitiriul?O ști ceva! O avea nevoie el de așa ceva și nu mai sunt locuri în alta parte?Este și normal sa nu îl primeasca.Este o persoana care ar trebui sa și vadă de tenisul lui și sa lasă specialiști sa se ocupe de problema FCSB-MAPN.Un om care a fost gradat la apelul bocancilor își asuma cam multe atribuții în acest domeniu.Sa ne mai lase și sa meargă în alta parte dacă nu îi convine.

911618978963493
Ladislau Ternesz  •  13 Martie 2016, 09:34

Nastase sa mearga poate scapam si de comentari despre fotbal a specialistului Nastase

Vezi toate comentariile (175)
Comentează