FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac la Alibec din partea unui dinamovist: "Riscă să strice grupul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 12:38

Giani Kiriță, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre Denis Alibec, jucătorul celor de la FCSB, și l-a criticat pe acesta pentru atitudinea sa.

"Alibec e un fotbalist bun, dar el are o problemă cu caracterul lui. Trebuie să te adaptezi, că altfel strici grupul. Dacă nu e lângă echipă și are aere de fotbalist și se vede peste toată lumea, strică grupul.

Degeaba ai calitate dacă noi suntem 10 și tu ești singur. Adică tu cine ești? Dacă s-ar pune în slujba echipei ar câștiga și el, și echipa mai mult", a declarat Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, la TV Digi Sport.

Alibec a venit la FCSB în iarnă acestui an, de la Astra, pentru 2 milioane de euro. Atacantul de 25 de ani a fost numit de Becali căpitan și a marcat 7 goluri în Liga 1 pentru echipa sa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  03 Mai 2017, 16:16

Dar cine e aceasta mare vedeta pe care am inteles ca se cere 15 milioane de euro ? De cite ori a calificat echipa nationala la vreun CM sau CE cu golurile lui ? Sau macar de cite ori a fost golgheterul României ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează