FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atac la fanii celor de la CFR Cluj: "Acolo sînt doar suporteri de rezultat"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 13:32

A părăsit Rapidul în această pauză competiţională şi acum aşteaptă oferte din străinătate, însă ar accepta să joace doar pentru o singură echipă în Liga 1.
Laurenţiu Buş, 27 de ani, a declarat că singura formaţie pentru care ar mai evolua în campionatul românesc este Universitatea Cluj şi i-a atacat pe suporterii celeilalte formaţii ardelene CFR.

"De mic am crescut la Universitatea Cluj. Încă mai curge sînge alb-negru prin vene. Au fost discuţii cu cei de la Universitatea Cluj. N-a fost o ofertă concretă, dar ştiu că m-au vrut. M-aş întoarce la Universitatea, dar nu cred că se poate acum. Aş vrea o echipă afară.

Ar fi foarte frumos să cîştige Cupa României. Universitatea merită să cîştige un trofeu. Cred că dacă U Cluj ar cîştiga o cupă, ar fi stadionul plin cel puţin un an de zile. Cu tot respectul, dar la CFR sunt fani doar de rezultat.

Ştiu că sînt jucător profesionist, dar nu aş putea să joc la CFR Cluj. Mi-aş dori însă să rezolve problemele pentru că ar fi păcat să dispară şi CFR după alte echipe de tradiţie", a spus Laurenţiu Buş pentru Digi 24 Cluj.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
serghei68
serghei68  •  06 Ianuarie 2015, 22:45

ba laurentiu bus, da fratele tau sergiu bus nu a fost la cfr??? sange de u ??? astia is dusi rau cu pluta, ai mai aud pe unii ca iubesc pe u mai mult decat pe mama lor ba ciumpalaci, ce a facut u pt voi ?? nimic dar mama voastra v-a adus pe lume scarbos !

misucfr
misucfr  •  06 Ianuarie 2015, 21:15

Ce penibil, se contrazice singur !! Pai daca la u se umple stadionul numai daca va castiga o cupa, atunci ce fel de suporteri sunt !!! Oricum au avut ceva rezultate in ultimul timp si au fost max. 300 de suporteri la meciurile de acasa !!! Mare e gradina...!!!!

kitango
kitango  •  06 Ianuarie 2015, 20:02

da acum la u sunt rezultate stadionul este plin ......1000 de spectatori

Vezi toate comentariile (19)
Comentează