FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la jucătorii lui Dinamo: "Expirați și farfuze de prin dracu-n praznic" » Critici pentru un titular: "Turn fără tehnică"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 12:20

Cornel Dinu a vorbit despre jucătorii lui Dinamo și a criticat campania de transferuri și strategia pe care o are staff-ul "câinilor".

"Decât să mă chinui cu un turn fără tehnică așa cum e Nemec, sau cu un băiat care promite puțin, ca Popa, mai bine îl bag pe Moldoveanu sau pe Gheorghe. Dar dacă nu te pricepi, dacă nu știi meserie, atunci nu ai răbdare cu ei și nu riști cum au făcut-o alții.

Decât să aduci toți expirații și toate farfuzele de prin dracu-n praznic, refuzați de prin Etiopia sau Bangladesh, exagerez acum, mai bine mergi pe jucătorii crescuți de tine. Problema e dacă se lucrează cu acești băieți.

Cei de acum nici nu fac antrenamente. Fac un 5 contra 2, o centrare și un șut, o miuță și gta. Nimeni nu lucrează individual cu acești băieți, nici la juniori și nici la echipa de seniori", a adăugat Dinu.

5
jucători care au câștigat campionatul cu Dinamo U19 au jucat în acest sezon pentru Dinamo: Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe și Alex Longher

Citește și: Cornel Dinu e decis să ia Dinamo: "Asta e una dintre marile nenorociri" » De ce e de partea fanilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bendyx066
bendyx066  •  04 Aprilie 2018, 15:05
Postat de John Milne pe 04 Aprilie 2018, 13:55

In concluzie , o rusine de echipa .

Nea pâlnie, statistica doare 48-43 :))

luputu
luputu  •  04 Aprilie 2018, 14:32

Mai bn in play out curat decat in play off manjit! Pentru cunoscatori...

138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Aprilie 2018, 14:18

Nu vati saturat. sa dati tot ce spune *** de Dinu. Nu vedeti ca numai prostii vorbeste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează