FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Negoiță: "S-a sucit când a văzut că e interes pentru Dinamo!" » Anunț sumbru pentru club: "Nu știu cum ar supraviețui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 13:54

Omul de afaceri Adrian Ragnar Thiess, care intermediază vânzarea clubului Dinamo, a vorbit despre situația de la club, după ce Nicolae Badea  a început procedura de executare silită a lui Ionuț Negoiță pentru a-și recupera prejudiciul de 2.000.000 de euro. (Detalii aici)

"Eu ştiam demult că domnul Negoiţă va fi executat silit. Decizia a fost dată de mult timp, dar acum e o hotărâre fără alte căi de atac. Eu am spus de o lună că Negoiţă nu vinde nimic și că eu negociez cu domnul Badea. Nu sunt surprins deloc. S-a tărăgănat mult această tranzacţie şi totul este în defavoarea clubului.

Domnul Negoiţă este un abil om de afaceri, el a ridicat câteva business-uri de la zero, a demonstrat că este inteligent. El a stabilit un preţ pentru acest club şi acum s-a sucit când a văzut că există interes. A spus în spaţiul public cât vrea pe club, apoi s-a schimbat şi vrea mai mult. Putea să spună din start că vrea mai mult, dar nu a făcut-o.

Din păcate, clubul suferă. Dacă Dinamo nu se va vinde până la vară nu ştiu cum va putea supravieţui. Nu se poate ca noul patronat să vină la începutul sezonului viitor. Este exclus acest lucru. Dar acest proces va mai dura. Este un haos total şi tot fanii suferă. Toată această tevatură alungă investitorii. Când au văzut ce nebunie e şi-au pus mâinile în cap. Dar sunt încrezător că Dinamo se va vinde până în vară", a declarat Adrian Ragnar Thiess pentru Fanatik.

Citește și: Atenție, Dinamo » Omul care se implică în vânzarea clubului distruge tot!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
100466354012178
Joachim Makay  •  28 Aprilie 2018, 16:58
Postat de afchitu pe 28 Aprilie 2018, 16:36

***

Banati golanul asta din pch .

100466354012178
Joachim Makay  •  28 Aprilie 2018, 16:57

Nu cumpara nimeni mizeria aia . Respect Nicu Badea .

alinusdinamo
alinusdinamo  •  28 Aprilie 2018, 16:51

Pff,zecs,ce jigneala. Explica-i tu lui thiess ăsta cum sta treaba de fapt : negoita ne salveaza ,nu ne desființează! El tot vrea să investească, sa cumpere jucători,dar până acum nu a putut ca eram in insolventa (Nu conteaza ca chiar negoita ne-a băgat în insolventa). Dar din campionatul viitor ,va aduce jucători de valoare ,va reînființa echipa a 2-a (pe care tot el a desființat-o,astfel tinerii nu mai au unde sa joace),intr-un cuvant va investi si va forma o echipă si un club puternic. Zi-le zecs,ca inteligenta ta este la fel de mare ca si corectitudinea si cinstea lui negoita.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează