FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la "Rege"! Reghecampf l-a luat la țintă pe antrenorul Viitorului + Cum e relația cu Gigi Becali: "Nu mai avem telefoane pe bancă"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 22:42

Gică Hagi a declarat după meciul câștigat în fața Stelei, scor 3-1, că dacă avea un lot asemănător ca cel al lui Reghecampf ar fi defilat în Liga 1.

Aceste cuvinte l-au deranjat pe antrenorul roș-albaștrilor, care a lansat câteva atacuri la adresa lui Gică Hagi.

"Hagi cred că mai mult s-a jignit pe el când a spus că dacă avea lotul Stelei defila. Eu niciodată n-am jignit pe nimeni. Dar el cred că era prea fericit după acea victorie. Gică a fost la Steaua și a avut o echipă... Să dea Dumnezeu să ajungă din nou la Steaua și să poată face performanță.

Îl respect foarte mult pe Gică. Eu m-am abținut de multe ori după victorii să vorbesc pentru a nu jigni pe cineva", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

...despre relația cu Gigi Becali: "La noi pe bancă nu există telefoane. Eu îi explic patronului toată săptămâna ce vreau să fac la meciul următor.

Dar niciodată nu te gândești că în minutul 17 cel mai important jucători îți ia cartonaș roșu. Eu vorbesc foarte mult cu Gigi. Niciodată nu mi-a spus la jumătatea unui meci să schimb pe cineva".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  25 Martie 2017, 19:19

dupa scorul din campionat puteti sa va faceti ca va certati sa nu se zica ca a fost blaaaaaaaaaaaaaaat si va mai mirati ca au disparut spectatorii vom fugi si de la teveuri

stefan..
stefan..  •  25 Martie 2017, 17:59

Doi mediocri. Unul antreneaza echipa lui Gigi Becali, cramponandu-se de situatie prin faptul ca "sotul" acestuia il manipuleaza pe cioban. Celalalt, antreneaza doar pentru ca este patron al echipei. Ar fi interesant cum s-ar autodemite *** blatist. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Martie 2017, 11:43

*** asta FCSB-ista vorbeste de jicniri cand el a jicnit pe toata lumea ,de la echipa nationala pana la ultima echipa de club . El impreuna cu SEFA lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează