FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Atac la strategia roș-albaștrilor » O legendă stelistă a găsit marea greșeală: "Asta făceau cei de pe bancă în final"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 10:46

După Dinamo - FCSB 2-1, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a vorbit despre marea greșeală făcută de echipa roș-albastră.

Acesta a criticat faptul că în finalul meciului, la 1-1, FCSB a continuat să atace și să caute victoria, deși rezultatul de egalitate o menținea pe primul loc.

"Echipa nu a gândit pe finalul meciului. Cum să riști așa? Da, cine nu riscă, nu câștigă. Dar a pierdut. FCSB poate pierde campionatul. Staff-ul echipei îndemna jucătorii să atace. Cei de pe bancă ar fi trebuit să le zică să se calmeze, așa cum a făcut Contra.

Trebuiau să fie calmi. De ce să îți pierzi capul? Era momentul să se gândească și să facă niște calcule. Aroganța asta a lor se plătește. Toată săptămâna au vorbit despre arbitraje. Dinamo a fost echipă, iar FCSB a fost cu vedetele. Dinamo a alergat, a muncit", a spus Balint la TV Digi Sport.

Dacă FCSB termina la egalitate cu Dinamo, rămânea pe primul loc, cu un punct peste Viitorul.

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu: putem avea meci de baraj sau egalitate în 3!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  03 Mai 2017, 05:48

Dlor. nu puteți a vea pretenții la mai mult de la manelistul reghe . Uitati-va cum s-a îmbrăcat , costum, cămasa albă , cravata si încălțat cu ADIDAȘI . Deasemeni tunsoarea este aproape identică cu a câinilor pregătiți pt. o expoziție canină . Comparativ , uitati-va si la Zidane , antrenor de aceiași vârsta .

bazileon
bazileon  •  02 Mai 2017, 16:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 Mai 2017, 15:19
Postat de adianghelescu pe 02 Mai 2017, 14:41

prostovane Balint si-a dat cu parerea despre wscb el are tot dreptul sa vorbeasca despre Steaua pentru ca a facut istorie pentru aceasta echipa care nu mai exista te supara adevarul frustrat micut

Tu iti dai seama ca acestia sunt suporterii TIP ai ***-ului ? Sunt LIMITATI !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează