FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Atac violent al lui Adrian Mititelu! Patronul Universității spune tot » Ce-i cerea Rotaru, dar și ce-i oferea la schimb

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 15:13

Adrian Mititelu a început seria dezvăluirilor de la negocierile pe care le-a purtat cu Vasile Șiman, împuternicitul lui Mihai Rotaru, pentru preluarea celor de la CS U Craiova.

"În toată această perioada de agresiune de tip mafiot împotriva Universității şi a mea, foarte mulţi dintre suporterii Universității s-au îndoit, mai mult sau mai puţin de ceea ce am tot spus că mi se întîmplă. Nu vreau să mă plîng, doresc totuşi să cunoaşteţi adevărul şi ceea ce se întîmplă în spatele cortinei.

În toţi aceşti ani, extremi de grei pentru mine şi familia mea, am reuşit să rezist unor constrîngeri greu de suportat. Am făcut toată astea şi din dorinţa de a arată, că mai sînt şi oameni care au coloana vertebrală şi nu îngenunchează la prima ameninţare.

Aşa am fost crescut, aşa voi muri. Mulţi nu m-au înţeles şi m-au perceput altfel decît în realitate sînt convins, însă că în timp cei mai mulţi mă vor înţelege şi îmi vor da dreptate. Acum să trecem la treaba!

La circa 10 zile după ce împreună cu Asociaţia Suporterilor am anunţat reînscrierea în competiţia fotbalistică a FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, Mihai Rotaru prin împuternicitul sau Vasile Şiman m-a contactat pe mai multe cai, menţionînd că nu este prima oară cînd Rotaru a încercat să mă abordeze.

Observînd insistenţă lui Rotaru, l-am desemnat pe aliatul meu în acest război, Mircea Moise să între în contact cu aceştia. Totodată, în aceeaşi zi am anunţat DNA, respectiv procurorul care cercetează faptele săvîrşite de FRF, CSU, OLGUŢA, BADEA, ROTARU, etc.

Au avut loc circa 15 întîlniri între reprezentantul meu şi reprezentatul lui Rotaru, bineînţeles că întîlnirile au fost înregistrate cap-coadă în mod legal, pentru că nu cumva Rotaru să ne acuze de minciună", anunță Mititelu prin intermediul site-ului ediție.ro.

Ce îi cerea Rotaru?

Adrian Mititelu a făcut public tot ceea ce dorea Mihai Rotaru, dar și ce oferea acesta la schimb pentru a-l convinge să cedeze.

"Voia să îi cedez 10 hectare (100.000 de metri pătraţi) de teren intravilan situat în municipiul Craiova, a cărui valoare este de cel puţin 15 milioane de euro la acest moment (este vorba chiar de terenul din suprafaţă de 50 de hectare, pe care chiar el mi l-a blocat prin fel şi fel de litigii şi contestaţii pentru a nu-l putea vinde şi implicit a salva Fotbal Club Universitatea Craiova) şi să preiau Clubul CS U Craiova", zice Mititelu conform sursei citate.

Ce primea Mititelu la schimb?

"- Clubul CSU CRAIOVA

- Creanţă EURO EXPO SRL TÂRGU MUREŞ ( pe care Rotaru o deţine în mod mascat, Rotaru fiind persoană care a solicitat că Fotbal Club U Craiova SĂ să între în faliment)

- Renunţarea la acţiunea de contestare a PUZ-ului de la Baltă Craioviţa şi la alte acţiuni introduse de acesta prin interpuşi la societatea CETATEA BĂNIILOR CITY SĂ, litigii în legătură cu terenurile de la Baltă Craiovitei.

- Reangajarea la FOTBAL CLUB U CRAIOVA SĂ a lui Mircea Moise pentru a putea apara interesele clubului în procesul penal cu Federaţia de la Tribunalul Bucureşti. Reamintesc că Moise Mircea fusese dat afară chiar de Rotaru, prin intermediul lichidatorului judiciar.

Menţionez că, Rotaru avea această putere prin prisma faptului că el controla creanţă EURO EXPO şi implicit masă credală, fiind în fapt persoană care a numit şi lichidatorul judiciar.

- Eram lăsat în pace să trăiesc liniştit cu familia mea şi puteam să fac fotbal la Craiova întrucît prin cedarea celor 10 hectare şi preluarea CSU scăpăm de cel mai puternic duşman aşa cum se autointitula Rotaru şi Brigada lui", continuă Mititelu dezvăluirile.

Citește aici mai multe dezvăluiri făcute de Adrian Mititelu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fcu1948
fcu1948  •  23 Iulie 2015, 00:01

@ion.ionescu Vezi măi *** că tocmai a fost postată o înregistrare în care Șiman spunea cât anume valorează terenul lui Mititelu și cât de mare infractor este rotărel. Vezi că alea 100 de milioane de care vorbește Șiman sunt EURO, nu lei. Și da, rotărel e exact ăla pe care îl pupau în dos unii cum că ar fi chipurile un mare jucător la bursă și un investitor onest.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Iulie 2015, 22:19
Postat de mal. pe 22 Iulie 2015, 18:48

Așa este! M-ai prins! Sunt în slujba primăriei! Cum ți-ai dat seama? Doar că... 1. Sunt la 300 km de Craiova. 2. Sun un fost prieten al lui Nelu Oblemenco și al lui Sică Frânculescu. 3. Poate că sunt mai îndrăgostit de U Craiova decât mulți alții. 4. Făceam doar o remarcă privitor politica editorială, nu de altă natură; deși mă certați, nu am făcut nici o remarcă privitor la conținutul știrii, la veridicitate sau altceva. 5. Apropos: de ce credeți că pe pagina I a site-ului "gsp.ro" această știre apare pe locul 3 în ordinea importanței știrilor? Mi se pare ușor exagerat. 6. Părerile care nu vă convin nu sunt simple lătrături. Toate gândurile bune de la mine pentru cineva care iubește FCU/CSU (?) Craiova.

Lasă-l în pace, şi el e de la 1.300 km de Craiova şi de fotbal : a îngropat FC Bihor şi a crezut că se îmbogăţeşte de la nebunul cu care mută "Doi ş-un sfert"...l a fost doar calul rămas cu dinţii în gard. Fie-ţi milă de el, că e amărât, dar nu sta în spatele lui...

danyla
danyla  •  22 Iulie 2015, 21:12
Postat de sharpe pe 22 Iulie 2015, 16:46

Tind sa-l cred pe mititelu',sunt convins ca s-au facut presiuni asupra lui si familiei acestuia...asa se întâmpla cand ***...sau mai bine zis pe ......

Citeste ce am scris eu si o sa aflii adevarul ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează