FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Atac violent al lui Florin Prunea! "E trompeta președintelui FRF" » Ce l-a nemulțumit pe oficialul ieșenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 21:33

Comitetul Executiv a luat decizia ca, din stagiunea viitoare, toate echipele din Liga 1 să aibă în teren un jucător sub 21 de ani. Din 13 membri cu drept de vot, atunci  (n.r februarie) s-au opus Valeriu Argăseală și Florin Prunea.

Hotărârea ar avea menirea să lărgească aria de selecţie pentru reprezentative, căci planul extins vizează şi eşaloanele inferioare, unde există deja reglementarea cu minimum doi oameni U19 la L2 şi 3 la L3. Completarea ar urma să se decidă azi în CEx: încă doi jucători U21 la "B" şi alţi 3 la "C".

Acum cluburile sunt împotriva acestei decizii, exceptând 3 formații. Acest lucru l-a făcut pe Prunea să-l atace pe Andrei Vochin, cel a cărui idee a stârnit numai controverse. 

"Chiar nu mă interesează ce zice Andrei Vochin. E trompeta președintelui FRF. Dacă nu se ajunge la un protest extrem, nu se rezolvă nimic.

Dinamo, Voluntari și Craiova sunt de acord cu regula FRF, atât. Viitorul nu și-a exprimat opțiunea, iar restul sunt împotriva", a zis Prunea la Dolce. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
luc11
luc11  •  12 Iulie 2016, 08:42

Viitorul n-a votat o regula pe care trebuiau sa o voteze primii, asta spune f. mult despre manevrele si valurile din jurul FRF

putregaiu
putregaiu  •  12 Iulie 2016, 08:40
Postat de George Cristian Chitu pe 12 Iulie 2016, 01:14

mai bine se concentra in 1994 sa sara mai mult decat Keneth Andersson, papitoiul asta

A ajuns *** sa-si dea cu parerea de CM din '94

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  12 Iulie 2016, 08:11
Postat de George Cristian Chitu pe 12 Iulie 2016, 01:14

mai bine se concentra in 1994 sa sara mai mult decat Keneth Andersson, papitoiul asta

Vorbesti de o parioada in care tu nu erai nici pe teava tunului. Suedezul era cel putin cu un cap jumatate mai inalt decat el si logic avea mainile mai lungi. De Ratarusanu cand a sarit la Giroud ce spui? Si nu era diferenta de inaltime ca in cazul lui Prunea.....Nu erai nici atunci iar acum trageai pe nas. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close