FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - STEAUA 0-1

Atac virulent după ce Steaua a fost ajutată de arbitru cu Vaslui: "Aşa arbitraj poate doar la rakeţii din Tiraspol să mai existe!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2013 22:34

Adrian Porumboiu a fost scurt, dar extrem de dur, aseară la DigiSport, în dialog cu Radu Naum, după Vaslui - Steaua 0-1. VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

- Domnule Porumboiu, bună seara, cum vi s-a părut arbitrajul?
- Arbitrajul? Impecabil, strălucitor, fulminant!

...(Intervine Crăciunescu, care e în studio: "Dacă mai eram eu la CCA, ai fi zis că e cea mai mare nenorocire).

- Domnule Porumboiu...
- Hai să vă spun ceva! Am văzut doi actori deosebiţi în seara asta. L-am văzut pe Colţescu, pe de o parte, şi pe Sînmărtean, pe de altă parte. M-au încîntat. Doi virtuoşi. Unul al fluierului şi altul al balonului.... Absolut jenant ce au făcut!

- Dar cum vă explicaţi...?
- Aşa arbitraj ca în seara asta poate doar la Tiraspol, pe la rakeţii ăia, să mai existe, dar nu cred, că s-au mai civilizat şi ei! E absolut înspăimîntător ce am văzut! Dacă acest Colţescu e mereu reşapat... E de compătimit dacă n-a reuşit să se arunce de la etaj.

- Domnul Porumboiu, vă rog, fără...!
- Păi, ce pretenţii să ai dacă vin toţi nebunii să te arbitreze?

... Intervine din nou Crăciunescu: "Nu te uita doar la Colţescu! Pentru ce a făcut la acest meci, uită-te mai în spate un pic şi o să vezi lucruri interesante".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
just.rapid
just.rapid  •  07 Octombrie 2013, 10:24
Postat de domodo pe 06 Octombrie 2013, 13:06

porumboiu pana nu se da "in spectacol"nu poate sa adoarma!!!aseara coltescu a GRESIT (dupa parerea mea)doar la faza cu portarul.si aici interpretabil.se dadea sau nu rosu.in rest sunt vise erotice porubiene"de la vaslui!!!d-l porumboiu viseaza si un 11 pentru moldoveni(se crede urmasul lui Stefan cel mare!!!!)si alte vise numai de el vazute.iar ca totul sa puna capac declarati referitoare la coltescu (despre intamplarea nefericita din viata lui de acum cativa ani)NE DEMONSTREAZA STATUL DE MARE MARLAN PE CARE IL ARE ACEST FOST INFORMATOR AL SECURITATII!!!daca doreste am sa dezvolt subiectul!!!

esti retardat. asta e singura concluzie pe care o pot trage dupa ce ai scris in com. Penalty clar si 2 eliminari aiurea.

afc13
afc13  •  07 Octombrie 2013, 00:21

Mai, anu' asta asa-i filmu... stelemoaia cu M u M u in frunte tre' sa ajunga campioni iara. Nu conteaza ca in Eu fac doar 0 puncte, important e titlu nr.25. Sandu, Oracolu', arbitrii tati is sluji la p ula lu' Jijilava. N-avem se sa fasem, scenariul e facut. Petrolu', Astra-i paravan, restu' nu contiaza....bani sa iasa....

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  06 Octombrie 2013, 22:38

ŢSKA va rămâne ŢSKA(KA)...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează