FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atenţie Steaua! Dragomir explică în ce condiţii se activează suspendarea: "Clubul stă pe ace acum"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 20:50

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este foarte bucuros pentru că Steaua nu a fost exclusă, însă nu îi vede cu ochi buni pe cei care şi-au dorit ca echipa din Ghencea să primească o excludere.

"Este normal ca Steaua să joace în Europa, pentru că premierea nu mai este mită de cîţiva ani. Acolo sînt jurişti de mare valoare, care nu greşesc. Perioada de cinci ani de observaţie este anunţată pentru a speria şi celelalte echipe.

Eu mă temeam foarte tare de influenţe negative în luarea acestei decizii. Există multă răutate la români. Gîndiţi-vă numai cît bine a făcut Steaua şi mulţi se bucurau de răul lor" , a spus Dragomir la Fanatik Show de la DigiSport.

"Am spus că Steaua va lua un an cu suspendare, si aşa s-a întîmplat. Şi în regulamentul UEFA e permisă premierea. Steaua a avut avocaţi buni, dar a avut şi dreptate. Răutatea romanească nu se transmite şi în Elvetia.

Sîntem aşa de răi, nu ştiu cine ne face aşa. Steaua stă pe ace acum. Poate fi suspendată şi de la un simplu act de rasism", a spus Dumitru Dragomir şi la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
petrusm
petrusm  •  28 Iunie 2013, 16:54

SANATATE ,,MAXIMA,, ORACOLU LU PESTE ...

e_lae
e_lae  •  26 Iunie 2013, 11:28

Exista o mica problema... uefa nu a considerat premierea ca fiind neaparat un act de coruptie, insa gigi este singur la parnaie pt. asta ! Eu unul oricum fac ceva pe toata justitia romaneasca, o adunatura de interlopi si corupti ce fac legea in romania, insa ma intreb - cine este in spatele acestui puci ?

plischi
plischi  •  26 Iunie 2013, 08:23

chestia cu rasismul - o alta tampenie marca dd. astia de la uefa nu isi imagineaza ca la o partida internationala a stelei pot lua loc in tribuna un grup de fani alb-rosii care sa scoata la un moment dat o pancarta in care sa-l atace, pe motiv de culoare, pe balotelli de pilda?! ei se refera la lucruri necurate pe care steaua sa le comita.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează