FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Athletic Bilbao - Dinamo // EXCLUSIV Pleacă de la Dinamo? Contra nu mai contează pe el și nu l-a luat în Spania

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 17:29

Mâine seară, de la ora 21:45, se joacă Athletic Bilbao - Dinamo. Atacantul Thaer Bawab nu se regăsește printre jucătorii ce-au făcut deplasarea în Spania, unde dinamoviștii au ajuns miercuri după amiază.

Iordanianul de 32 de ani nu a fost luat nici măcar în lotul lărgit, semn că s-ar putea despărți în perioada imediat următoare de Dinamo.

Cosmin Contra a decis și la meciul tur cu Athletic (1-1), și la cel cu Viitorul (1-0), de la Ovidiu, ca atacant să nu fie în echipa bucureștenilor. Acum, n-a mers la Bilbao, unde au făcut deplasarea mai mulți puști, precum Valentin Costache, Vlad Muțiu, Liviu Gheorghe, Ricardo Grigore și Alin Dudea, doar primul având șanse mari să facă parte din lotul de 18 ce va fi mâine seară pe San Mames, luptându-se pentru o calificare istorică.

Gazeta Sporturilor a mai scris despre faptul că Thaer nu mai era de la finalul sezonului trecut în calculele de viitor ale dinamoviștilor.

Jucătorul a fost în Slovenia, în cantonamentul de trei săptămâni, a impresionat cu fizicul său extraordinar, însă în actualul sezon n-a prins nici măcar un minut! A fost doar de două ori rezervă neutilizabilă, cu Juventus (3-0) și cu Botoșani (0-1).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 August 2017, 09:26

Bawab nu e de Dinamo. nu mai poate, se vede de acnd intra pe teren ca nu era conectat la ritmul partidei. e paca ca a fost un fotbalist bunicel la viata lui, cep putin pt liga 1...dar acum 6-7 ani.

fangigi
fangigi  •  02 August 2017, 20:16
Postat de Ion Minciu pe 02 August 2017, 18:19

Presa GSP!Poza cu Contra si e vorba de Bawab.Asa ziar sa nu aiba o fotografie cu iordanianul?

Au o suta cu ciobanul!

120837085134090
Ion Minciu  •  02 August 2017, 18:19

Presa GSP!Poza cu Contra si e vorba de Bawab.Asa ziar sa nu aiba o fotografie cu iordanianul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close