FOTBAL  »  Superliga  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, MIERCURI, ORA 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Atmosferă incendiară la Ludogoreţ - Steaua! Conducerea roş-albaştrilor a făcut un anunţ bombă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 18:03

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, se aşteaptă ca foarte mulţi suporteri români să facă deplasarea la Sofia la meciul cu Ludogoreţ. 

"Ne aşteptăm să fie în jur de 10.000 de români la Sofia. Aşa credem noi. Încă nu ştim cîte bilete au dat bulgarii. Mîine vom afla mai multe.

Oricum, presiune prea mare pe noi nu are cum să fie, totuşi ei joacă pe un teren străin", a spus Valeriu Argăseală la LookTV.

Ludogoreţ - Steaua e miercuri, de la ora 21:45, în direct la DigiSport, DolceSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
forumeer
forumeer  •  26 August 2014, 00:23
Postat de inginerul. pe 25 August 2014, 20:09

Nu incerc sa te conving, esti mult prea ipocrit sa recunosti evidentul.

Ai adoptat mentalitatea de "singur impotriva tuturor" la perfectie, vezi conspiratii peste tot, hahahaha! In rest, da, e rrrapidist Talentu', a zis-o chiar el. N-are dece sa minta omu'. Oricum, il confirma culoarea pielii.

tbonee
tbonee  •  26 August 2014, 00:01
Postat de ftwraku pe 25 August 2014, 22:37

Lumea si mai ales media a luat-o razna... Titlu: "Conducerea roş-albaştrilor a făcut un anunţ bombă" iar articolul are 3randuri si vb.despre nimic...O bomba plina de dejectii este redactia voastra. Iar publicul da click numai pe stiri maneliste,cerc vicios...Daca media din Romania a reusit sa faca un razboi intre Steaua si Ludogoret,asta spune multe nu doar despre media din Romania,ci si despre cititorii si fanii din Romania. Este un meci normal de calificare...astea cu 'atmosfera incendiara,anunt bomba,razboi deschis,ataca Steaua,bla-bla-bla,exista doar in capul obsedatilor mintal si a manelistilor... Nu exista si nu va exista rivalitate fotbalistica intre Romania si Bulgaria...

cred ca mai mult de jumate din trollii dementi de pe forum sunt chiar redactorii ghesepe aia obezi si maro

insurgentul.
insurgentul.  •  25 August 2014, 22:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa fi sigur sa-ti schimbi avataru cu urmatoarele echipe cu care o sa jucam in Europa, frustrat mic. cine tine cu rapid, sa ramana invalid!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează