FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ACS POLI TIMIȘOARA 5-0

Atmosferă tensionată la Timișoara: "Nu am fost o echipă! Ne-am făcut de râs, acest final de sezon a fost penibil"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 20:24

Ianis Zicu a criticat prestațiile echipei sale din acest final de campionat și a criticat arbitrajul prestat de brigada condusă de Cătălin Popa la partida pierdută de ACS Poli în fața lui FC Voluntari, scor 0-5.

"Nu plec liniștit, sunt supărat că am retrogradat și nu m-am gândit în vară că vom fi în situația asta.

Jucătorii s-au schimbat, din păcate nu am reușit să formăm o echipă în această perioadă. Unii au așteptat să fie plătiți, eu am decis să depun memoriu. Nu cred că am afectat atmosfera, probabil că și alți jucători vor face asta.

Ne-am făcut de râs, acest final de sezon a fost penibil. Penalty nu a fost, a fost un arbitraj destul de ciudat, la Cânu nu a fost al doilea galben, a recunoscut și jucătorul lor", a spus Zicu la Dolce Sport, la finalul meciului dintre ACS Poli și FC Voluntari.

După meciul de azi, Timișoara a retrogradat, în timp ce ilfovenii vor juca barajul pentru rămânerea în prima ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Mai 2016, 09:56

Asta-i fotbalul banatean? Mai bine lipsă. 5:0 de la o echipa comunala? Rusinicăăă...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează