FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Au apărut primele probleme la Astra » Demisii în lanț în tabăra campioanei

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 16:46

Astra a câștigat sezonul trecut titlul de campioană pentru prima dată în istorie, deși de-a lungul anului s-a confruntat cu mari probleme financiare.

Dacă banii de la UEFA și cei din drepturile TV au salvat situația în ceea ce privește salariile către jucători și staff, nu același lucru s-a întâmplat și cu ceilalți angajați ai clubului.

Trei dintre muncitorii care lucrează la stadionul din Giurgiu au anunțat conducerea că demisionează după ce nu și-au primit salariile de 10 luni, anunță Digi. Și la stadionul din Ploiești unde Astra își pregătește meciurile sunt probleme.

Alți angajați ai campioanei, care au grijă de arena Astrei de la Ploiești, vor să plece, însă aceștia încă mai speră să-și recupereze banii după eliberarea condiționată a patronului Ioan Niculae.

Contactat telefonic, Petre Buduru, directorul general al Astrei, a reacționat nervos: "Ce, v-au trimis cei de la Steaua să faceți investigații? Care este problema voastră? Ce eu am venit la voi la Digi să fac investigații? Orice societate are datorii. Da, am datorii..care e problema voastră?”, a spus Petre Buduru, după care a închis telefonul, conform Digi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
431516447010175
Nuta Radu  •  26 Iulie 2016, 04:52

Ati vazut dlor zizristi si comentatori dela DIGI care leati cantat in struna celor dela astra si acu va zice PAS bai nepriceputilor,ati vazut daca 9in bagati mereu in emisiune pe pariorul de sumi si pe coman ,asa va trebue .Eu zic ca cei dela digi sa va faca o sapuneala faina sa nui mai cantati in struna celor dela astra .Omeritati ce va face cei dela astra.

ntfo
ntfo  •  25 Iulie 2016, 21:38

Doar la noi este posibil asa ceva jur. O echipa care castiga campionatul, se desfiinteaza si are probleme cu banii in sezonul urmator. *** LIga 1 si *** FRF !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 21:31
Postat de Soos Vilmos pe 25 Iulie 2016, 17:30

Pentru scribalaii de la gsp demisia a trei ingrijitori de teren constituie o stire de senzatie.

Fa o ierarhie a joburilor..care * merita* si care nu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează