FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au câștigat un fundaș dreapta! El e jucătorul cu cele mai bune cifre din lotul Stelei la returul cu City

Cât timp Aganovici a fost în teren, Delph nu a avut realizări // Foto: steauafc.com
Cât timp Aganovici a fost în teren, Delph nu a avut realizări // Foto: steauafc.com

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2016 00:00

Adnan Aganovici a avut cele mai bune cifre din lotul Stelei cu Manchester City, chiar dacă a bifat doar 53 de minute.

Laurențiu Reghecampf a surprins în manșa retur cu City, folosindu-l pe postul de fundaș dreapta pe croatul venit în această vară la Steaua, iar acesta s-a descurcat de minune pe Etihad Stadium.

Cu el pe teren, vicecampioana nu a luat gol și l-a pus în dificultate în multe momente pe Fabian Delph, "monstrul" de 1,85m! Aga s-a zbătut și și-a încurcat adversarul direct, iar Delph a avut probleme.

Reghe l-a scos totuși pe Aganovici, chiar dacă acesta făcuse un meci foarte bun, locul său fiind luat de Stanciu. Odată cu ieșirea de pe teren, locul în devensivă i-a fost luat de Enache, iar diferențele s-au văzut imediat.

La doar 3 minute, "cetățenii" au profitat de perioada proastă a lui Gabi și-au marcat singurul gol al meciului, după ce același Delph a pus "capul" din 6 metri.

"Am jucat mai bine astăzi și ne-am apărat așa cum trebuia. Au fost chiar și două, trei situații de contraatac în care puteam marca, dar din păcate nu am reușit. Din punctul meu de vedere echipa s-a prezentat bine în acest meci. Nu pot să spun că a fost un sentiment special că am jucat în Ligă. Eu am intrat cu gândul să joc bine, să fac o treabă bună și chiar m-am simțit OK pe teren", a spus Aganovici la finalul partidei.

Întrebat ce urmează pentru Steaua în Europa, croatul de 28 de ani recunoaște că nu și-ar mai dori o echipă de forța lui City: "Noi am intrat în Europa League, acolo unde în mod normal nivelul este mai scăzut decât cel din Liga Campionilor! Sunt sigur că putem face o figură frumoasă în grupă. Sperăm să fie trei adversari buni pentru noi, pentru că vrem să arătăm că suntem o echipă mare în Europa. E clar că obiectivul nostru în acest moment este să ieșim din grupă și să ajungem din nou în primăvara europeană! Putem să realizăm acest obiectiv".

"Dacă picam cu orice altă echipă în play-off-ul de Champions League în afară de City, acum aveam șanse mari să jucăm în grupele Ligii Campionilor. Așa a fost să fie!"

"Nicușor Stanciu este unul dintre cei mai buni jucători români și ar fi o pierdere mare de tot dacă el ar pleca de la Steaua! E incredibil de bun și mi-aș dori să rămână aici și să ne ajute"
Adnan Aganovici

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
559269484264984
La Natu Pensiune-Restaurant  •  26 August 2016, 12:39

Enache nu e fotbalist. Dar trebuie antrenor sa vada asta.

fibra
fibra  •  26 August 2016, 09:51

Oare isi vor da seama vreodata ca Enache nu este fundas? Nu cred la cat de ingusti si fixisti sunt.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează