FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au făcut pace » Reghe și Duckadam au avut azi o conferință comună: "Nu o să mai fac analizele în altă parte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 16:42

În ultimele zile, Laurențiu Reghecampf și Helmuth Duckadam au avut un schimb de replici, din cauza că președintele de imagine al roș-albaștrilor i-a criticat pe portarii echipei.

Astăzi, cei doi au făcut o conferință de presă comună, pentru a sublinia că cei doi au încheiat conflictul și că acum se înțeleg bine.

"Am ținut foarte mult să îl aduc pe Duckadam lîngă mine, ca să vedeți că nu avem nici un fel de problemă. Mă bucur că face parte din echipa noastră. Îmi doresc foarte mult ca la Steaua să existe un colectiv puternic, cu oameni de caracter, care au voie să vorbească fără probleme.

Eu vreau doar ca anumite probleme să le discutăm între noi. Vreau ca analizele jucătorilor noștri și ale jocurilor să le facem într-un cerc restrîns, așa cum se face în fotbalul modern", a spus Reghecampf, potrivit Dolce.

"Vreau să fie liniște la echipă. Acest subiect a apărut dintr-o greșeală a ambelor părți. Eu am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, dar știu că am mai supărat pe unii de la echipă.

Sper ca după această conferință de presă să stăm de vorbă și să discutăm despre tot. Sîntem un grup care avem același obiectiv: să cîștigăm campionatul, Cupa și Cupa Ligii. O să încerc să nu mai fac analiza jucătorilor în altă parte", a spus și Duckadam.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
valiro
valiro  •  14 Februarie 2016, 22:36

Regeblat, nu-ti convine cand vorbeste cineva de echipa, este ? Dar tu cand vorbeai de Galca cum era ? Mai stii cand spuneai ca tu calificai echipa in locul lui Galca in meciul cu Ludogorets ? Galca a avut o victorie si un egal, tu ai luat 3 boabe...

capitza1967
capitza1967  •  14 Februarie 2016, 21:43

Totul e bine cand se termina cu bine ! HAI STEAUA !!!

catalynn
catalynn  •  14 Februarie 2016, 20:51
Postat de Niculescu Adrian pe 14 Februarie 2016, 19:38

Helmuth este de inteles, a avut nevoie de sprijin pentru operatie, dar poate toate au o limita si nu stiu dac a merita sa fii un sclav pe viata care ti a mai ramas de trait. Reghe ar fi interesant sa ne spuna daca atunci cand antrena Snagovul era apropiat al caselor de pariuri... A gasit o oportunitate ciobanul in a face bani cu Prodanca , iar mediocrul asat ( este adevarat se vinde bine ca un actor) face legea la Steaua.. Penibil .

A avut de ales intre a spăla closete in Arizona sau *** la cioban, a ales ultima varianta. Din ceva trebuie sa traiasca, pana la pensie mai are mult. Nu e vina lui ca atunci cand era tânăr pt câștigarea CCE a primit o rablă niste lei plus calde strângeri de mâna si sincere felicitări asa ca spre deosebire de fotbaliștii de azi nu a avut posibilitatea sa strângă bani pt batrâneți ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează