FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au început șicanele! Atac al unui dinamovist la adresa lui Mutu și Marica: "Dacă erau așa buni, nu veneau în România"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 14:07

Fundașul lui Dinamo, Andrei Marc (22 de ani), nu e speriat de revenirile în fotbalul românesc ale lui Adrian Mutu și Ciprian Marica, ba chiar îi înțeapă pe aceștia cu o declarație.

"Da, Mutu și Marica sînt transferuri ok, dar dacă erau jucători buni, nu veneau în România, la Steaua sau la Tîrgu Mureș. Pot să zic că e un pas înapoi și că sînt aproape de finalul carierei.

Nu sînt de speriat. Am mai jucat cu Mutu și cînd era la Petrolul. E un atacant bun, ca oricare din Liga 1. În play-off sînt doar atacanți buni, cum erau și Țucudean sau Tade, care erau greu de ținut.

Sînt fundaș și nu mi-e frică de nici un atacant", a zis Andrei Marc pentru DolceSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (58)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2016, 18:54

Corecta observatie !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  22 Ianuarie 2016, 18:40
Postat de jony1973 pe 22 Ianuarie 2016, 18:03

Eu am mai spus-o: Marica a venit la FCSB pentru ca a aflat si el de "energizantele" preparatorului fizic german si stie ca nu se mai poate pregati fizic sa ajunga la Euro. Deci singura lui sansa este sa consume si el "energizantele" in doza dubla la inceputul si la pauza meciurilor. Ce nu stie el este ca la Nationala toti jucatorii stelisti sunt niste umbre in lipsa "energizantelor", practic nu mai pot sa alerge fara suportul chimic al neamtului. Oricum eu pe Marica il vad accidentat cat de curand!

:) NUMAI TU.. EGOISTULE

suffarstar
suffarstar  •  22 Ianuarie 2016, 18:14
Postat de jony1973 pe 22 Ianuarie 2016, 18:08

In ceea ce priveste pe Marc eu il vad ca un fundas destul de lent si care nu are tehnica necesara sa iasa cu mingea din propriul teren (imi aduc aminte de exemplu de meciul cu Craiova cand a dat multe pase la adversar). Practic, nu trebuia sa plece Fai si mai trebuia adus un fundas central de valoare langa sloven. Pe Marc si pe Pulic eu ii vad ca niste rezerve de valoare, dar nu titulari incontestabili.

Asa e, un Bunoza e peste amandoi. A adus jucatori buni Stanciu.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează