FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI TIMIȘOARA 1-3

Au pierdut categoric, dar Pandurii acuză arbitrajul: "Asistentul m-a întrebat după meci asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 20:31

Pandurii Tg. Jiu a pierdut meciul din etapa a 5-a din play-out cu ACS Poli Timișoara, scor 1-3, însă gorjenii acuză arbitrajul brigăzii conduse de Sebastian Colțescu.

"Am început meciul bine, am avut o prima repriză foarte bună, cu ocazii de gol, o circulaţie bună a balonului, chiar dacă în unele momente am avut doar posesie, fără progresie. Într-adevăr, după pauză am primit acel cartonaş roşu şi cred eu că apoi ne-am retras un pic, au venit şi acele greşeli personale şi totul s-a dus de râpă.

Nu ştiu dacă am ceva să-i reproşez domnului Colţescu, cât am ceva să-i reproşez asistentului.În minutul 20 şi ceva, când a dat penalty, nu a fost penalty. A fost un fault în afară careului, l-a pus el în careu. Chiar el m-a întrebat după meci cu ce a influenţat rezultatul. Cum să dai penalty într-o situaţie din asta? Că eu azi aveam câteva milioane primă, 30 de milioane, şi puteam să pierd banii. Şi i-am pierdut, dar e adevărat că nu din cauza lui", a spus Stoican la TV Dolce Sport.

"N-am avut parte de un asemenea meci toată carieră mea. Îmi pare rău că am pierdut. Am pierdut după o prima repriză foarte bună a noastră. Totul a culminat cu acel roşu primit în debutul reprizei a două.

Eliminarea şi-a pus amprenta asupra jocului. Nu am mai putut să ţinem de minge şi rezultatul a fost că am pierdut. Era un meci de care pe care, cu o contracandidata la retrogradare. Nici eu nu am fost în plenitudinea forţelor, am jucat cu o mică tendinită, care din păcate şi-a pus amprenta pe evoluţia jocului meu"
Răzvan Stanca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Aprilie 2017, 00:44

Mare pacat ca Stoican a plecat de la minamo cand a venit Nistor, acest Patapievici al ligii 1. Sau macar daca ramanea la Pandurii. Va dați seama ce dialoguri intelectuale erau intre cei 2?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Aprilie 2017, 21:48

Oltenilor...frustrati,puneti-va ceasul sa sune incepand de azi,la ora 7 ,ca veti avea meciuri de la 11,00!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează