FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au plecat în timpul meciului » Suporterii stelişti continuă războiul cu fotbaliştii roş-albaştri

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 21:42

Suporterii stelişti continuă războiul cu fotbaliştii şi oficialii clubului. După ce au tăcut pe toată durata partidei de la Chiajna cu Viitorul, acum, fanii stelişti au părăsit stadionul în timpul meciului.

Steaua avea aproximativ 3.000 de suporteri la startul meciului cu Gaz Metan, însă pe parcurs şi aceştia s-au împuţinat. Fanii de la Peluza Sud au început să părăsească stadionul imediat după golul lui Keşeru (12), în semn de protest. Cei de la Peluza Nord au luat hotărîrea să nu participe la acest meci.

Nemulţumirea suporterilor se trage de la eşecul cu Ludogoreţ, cînd, după meci au venit doar cîţiva jucători să salute galeria.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (145)
stelist9
stelist9  •  13 Septembrie 2014, 17:09
Postat de steaua1986forever pe 12 Septembrie 2014, 23:44

tu esti stelist? probabil ca nu intelegi nimic din acest protest la fel cum nu intelegi nimic din viata asta. Protestul asta (acum am venit de la meci) NU ARE LEGATURA CU REZULTATUL. Ci cu alte lucruri. Scrie ceva aici in articol, vezi ca nu musca daca il citesti, este ultimul paragraf. Si pe langa asta mai este si alta chestie dar nu mai intru in amanunte....cine trebuie sa stie.....stie deja. Astia care comenteaza pe net in timp ce se uita la tv.....hmm...nu avem nevoie de astfel de "suporteri". Te rog sa scoti sigla cu STEAUA si mai ales desenul cu acel ultras. Nu te reprezita, esti un "ultras de tastatura".

Repet, vorbeam in general, nu doar la meciul asta si am citit tot articolul, oricum o galerie nu face asemenea gesturi. "Ultras de tastatura" ? Vorbeste cel cu +8000 de comentarii :)) E cam greu sa mergi la multe meciuri cand esti la 700 de km de capitala.

stelist9
stelist9  •  13 Septembrie 2014, 16:50
Postat de forumeer pe 12 Septembrie 2014, 22:00

Alt prost. Ai citit doar titlul, nu-i asa? N-are NICIO TREABA rezultatul, cetatene!

Vorbeam in general, nu doar pentru meciul asta. Eu nu te-am jignit, eventual daca te-ai simtit la ce am spus. Am vazut cum se comporta acesti "ultrasi", fac semne obscene copiilor si feteleor cand sunt in deplasare, injura lumea pe strada, oameni civilizati, ce sa mai, sunteti cei mai tari.

zecs93
zecs93  •  13 Septembrie 2014, 14:43
Postat de mbdmbd pe 12 Septembrie 2014, 23:54

youtube.com/watch?v=HYytLyZbbcI arunca un ochi aici A fost pe linie keseru cu fundasul daca e offside e vb de sub 10 centimetrii, eu personal consider ca a fost. Dar de asemenea a fost penalty cand a centrat Sanmartean si un fundas aflat la peste 2metrii de el a fost lovit in mana care era MULT pe langa corpul sau. Daca o sa stati, voi dinamovistii sau ce naiba sunteti sa mirositi fundul stelei etapa de etapa o sa va duca negoita echipa fix spre culmile falimentului si voi o sa muriti de grija noastra muncandu-ne de fund!

e reciproc, hai nu fiti voi aia moralisti, la fiecare articol despre dinamo, primele 10 comentarii sunt ineptiile voastre, ale 5telistilor, asa ca numai mancati rahat cu roaba ca nu tine !!! Fiecare echipa este interesata de cealalta echipa :)

Vezi toate comentariile (145)
Comentează