FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA NĂVODARI

Au refuzat Dinamo pentru Năvodari » Selymes antrenor, Anamaria Prodan preşedinte la Săgeata!

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 19:04

Deşi a avut pe masă o ofertă de la Dinamo, Tibor Selymes a refuzat şi o va antrena pe Săgeata Năvodari.

Dobrogenii au promovat pentru prima dată în Liga 1 în această vară şi s-au despărţit de Mihai Guliu. În locul său a fost adus Tibor Selymes, "principal" la Dinamo II pînă în acest moment. El a cîştigat lupta cu Ilie Stan, Nae Manea, Ionel Ganea şi Jerry Gane.

Alături de el va veni şi Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi fostul preşedinte al celor de la U Cluj. Aceasta va fi nevoită să îşi suspende licenţa de impresar FIFA pe durata în care va fi preşedinte la Săgeata.

În staff-ul administritativ au mai fost cooptaţi Lucian Mitu ca vicepreşedinte, funcţie pe care a mai deţinut-o la U Craiova şi avocatul Dan Idita. Manu şi Tene vor fi secunzii lui Selymes. "Primarul doreşte să pună bazele unui proiect serios, iar clubul dispune de toate condiţiile pentru performanţă", au precizat noii oameni din conducerea grupării.

La Năvodari ar putea ajunge şi tinerii Lupu, Năstăsie, Roşu şi Puşcaş, sub formă de împrumut de la Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Iunie 2013, 14:51

" AU REFUZAT DINAMO " ????!!!! Aiurea !!! Au fost sfatuiti sa isi ia viteza , mai ales cand a venit si "curentata de centura" ! ....centura Las Vegas-ului !!!!!

belamy
belamy  •  17 Iunie 2013, 11:27

nu va mai "raciti" gura de pomana....familia asta nebuna se va baga singura in rahat. deja se lucreaza la cazul lor.

mama.is.here
mama.is.here  •  17 Iunie 2013, 10:58
Postat de rossonero9 pe 16 Iunie 2013, 19:18

Viirorul Constanta, Sageata Navodari sunt Steaua 2 si Steaua 3... Cat sa mai suportam aceasta mizerie de echipa? Prafu si cu pulberea sa se aleaga de Steaua, sper ca UEFA sa-i excluda 5 ani din Europa! Noroc ca a retrogradat Chiajna ca aveati inca o echipa cu 6 puncte asigurate.

STAI ASA CA NU SE STIE, PARCA-I VAD PE COCENII AIA DE LA CHIAJNA TOT I LIGA1...atunci sa vezi=18 pcte!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează