FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Au venit doar pentru înjurători » Cum a trăit galeria Stelei derby-ul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 21:32

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, și Laurențiu Reghecampf au reușit să convingă Peluza Nord să revină alături de roș-albaștri.

Chiar dacă ultrașii campioanei și-au făcut apariția pe stadionul Ștefan cel Mare, cei aproximativ 400 de steliști nu și-au încurajat echipa.

Războiul acestora a fost cu Peluza Cătălin Hâldan cu care s-au înjurat atât înaintea meciului, cât și în timpul partidei. Singurul moment în care Peluza Nord i-a încurajat pe roș-albaștri a fost la începutul meciului când timp de câteva secunde au scandat: " Steaua! Steaua!".

Peluza Nord a ales să vină la acest meci fără steaguri și fără bannere.

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
legoolas
legoolas  •  07 Martie 2016, 07:22

Nu va fie teama, n-au venit doar pentru injuraturi. Se pare ca au fost si ceva renumeratii la mijloc.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 02:19

nu era peluza nord,sipe facebook e vrajeala,erau cativa postaci de pe acolo terminati care nu au legatura cu peluzele stelei

luis
luis  •  06 Martie 2016, 22:57

Peluzele Nord si Sud, dupa modul in care gandesc, sunt deja la un pas de a fuziona cu galeria lui Dinamo. Nicio pierdere baieti, voi nu sunteti suporteri si nu nici nu prea va duce capu', din moment ce va asteptati sa va faca Talpan echipa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează