FOTBAL  »  Superliga  »  INCERTITUDINE

Autosabotaj » Liga 1 ar putea renunţa la sistemul cu play-off! Contractul drepturilor TV ar putea fi rupt

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 16:54

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

Mai multe cluburi din Liga 1 cer renunţarea la sistemul cu play-off, care ar urma să fie folosit din sezonul viitor, şi vor ca în vară să retrogradeze două echipe, nu şase.
Ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor publică toate detaliile privind revolta cluburilor din Liga 1, care nu îşi doresc trecerea la noul sistem. FRF sprijină aceste echipe şi a intrat în conflict direct cu LPF.

Pierd banii!
În urmă cu 4 zile, mai precis pe 24 martie, LPF a primit o notificare din partea companiei ISB Media Holding, cea care deţine drepturile TV în Liga 1 pînă în 2019.

"Nu sîntem de acord cu o eventuală revenire la sistemul cu 18 echipe şi orice modificare înseamnă încălcarea contractului semnat în vara trecută şi poate determina întreruperea lui prematură", a scris societatea respectivă, care achită 34,1 milioane de euro pe sezon.

Află care sînt echipele care vor menţinerea unui campionat cu 18 echipe numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală!

✓Povestea şi visurile lui Eduard Grosu, 22 de ani, primul român care va participa în Turul Italiei: “Practic unul dintre cele mai curate sporturi!”

Juniorul cu normă dublă în Olanda » Povestea lui Andrei Ronaldo Deaconu, fotbalist crescut la Steaua şi Academia Hagi

Traseul atacantului Stefan Nikolici după ce a părăsit Steaua îi lasă fără cuvinte pe fani!

Cele mai tari ponturi din preliminariile Euro sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
ciocan.mare
ciocan.mare  •  29 Martie 2015, 13:37
Postat de rapidist1 pe 29 Martie 2015, 00:33

Renunt la digi daca se intampla asa ceva!

tu nu esti in stare sa-ti platesti apa la WC si renunti la digi ? care e aproape gratis, e plina tara de guralivi din astia ca tine

rapidist1
rapidist1  •  29 Martie 2015, 00:33

Renunt la digi daca se intampla asa ceva!

euce
euce  •  28 Martie 2015, 21:14
Postat de tincucatalin pe 28 Martie 2015, 17:57

Si 14 e mult! 12 trebuia! Sunt dinamovist si ok...sunt de acord cu cei ce zic ca echipele in insolventa sa fie retrogradate si depunctate...dar SI CELE FINANTATE DE PRIMARII, din banii nostri. Aia e problema mult mai mare decat insolventa unor PERSOANE JURIDICE, adica fara legatura cu voi, toti inteligentii care cred ca sunt nedreptatiti. Si alea si alea....si mai ramane fcsb si.....si atat :))

DA MA AR TREBUI SA RAMANA NUMAI"STANA"SI SATELITI,ASA AR FI UN CAMPIONAT ADEVARAT,MIORITIC,SI NU AR MAI TREBUI SA NE MAI RAPORTAM LA "EVROPA"COSMOPOLITA CARE ,ARE CAMPIONATE DE 18-22,ECHIPE,LA NOI SUNT SUFICIENTE 4,CXARE SA JOACE INTRE ELE LA NESFARSIT,IAR CELELATE SA FIE DEPUNCTATE,DESFINTATE,FALIMENTATE,ASA LE TREBUIE,CE AU VOTAT AU ACUM

Vezi toate comentariile (35)
Comentează