FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dragomir prezice dezastrul: "Va veni DNA-ul şi la alte echipe!" » UPDATE: Reacţia patronului lui FC Braşov: "Ce să caute DNA la noi?"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 19:06

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu este surprins de percheziţiile care au fost în această dimineaţă la sediul clubului Petrolul şi anunţă faptul că vor mai exista astfel de lucruri şi la alte echipe din Liga 1. 

UPDATE 19:50: Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Braşov, a răspuns acuzelor lui Dumitru Dragomir.

"La noi ce să caute DNA-ul, la noi nu a finantat statul nimic.  Nu avem nici cea mai mică problemă, avem impozitele şi taxele la zi, nu ştiu ce ar putea căuta la noi. Ne finanţăm din banii de televizare şi ce mai bag eu. Echipa noastră nu a avut nici un singur contract, în 25 de ani, cu primăria sau cu statul", a declarat Neculaie la DolceSport.

--------------------------------------------------------------------------------

"Aseară am zis că va fi o avalanşă peste fotbalul românesc. Mai sînt şi altele, care sînt aproape de Ploieşti şi vor avea probleme. Ce e la Petrolul e mizilic pe lîngă altele.

La Braşov va fi deranj mare, se sparge treaba şi la Tîrgu Jiu la fel. Walter de ce a fugit de acolo? De deştept vă spun eu.

Mai sînt şi altele, staţi liniştiţi. Vor fugi toţi finanţatorii, unii vor intra în puşcărie. Nu văd nici un viitor în fotbal. Locuri la puşcărie nu mai sînt, mă gîndesc să fac eu una. Ca afacere.

Steaua nu va avea probleme, Gigi iese curînd de acolo. El are mult pămînt şi iar îi creşte valoarea. Are oameni buni la club. Steaua va fi ani de zile campioana României", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
aleu
aleu  •  26 Noiembrie 2014, 13:39
Postat de bezercudinu pe 25 Noiembrie 2014, 20:05

vezi ca lui mititelu i sa furat o echipa cu japca

La cat a furat mititelu, o echipa e mizilic...

bezercudinu
bezercudinu  •  25 Noiembrie 2014, 20:05
Postat de gigi_becali_4 pe 25 Noiembrie 2014, 18:15

Asta ce spui tu este valabil pentru Copos ( si vezi unde este Rapidul ) pentru Borcea ( vezi unde este Dinamo ) pentru Porumboiu ( vezi unde este Vasluil ), pentru Iancu ( vezi unde este Timisoara ) , pentru Mititelu' ( vezi unde este Craiova ), pentru Otelul, Urziceni, etc etc... Nu ai NICI MACAR UN PIC DE LOGICA :)) Vezi unde este Steaua, si taci :))

vezi ca lui mititelu i sa furat o echipa cu japca

benaflek
benaflek  •  25 Noiembrie 2014, 20:02

nu cumva Dragomir este sifon la dna? ma inrteb si eu penca prea dribleaza puscaria el

Vezi toate comentariile (98)
Comentează