FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALUL LA BAC

Avem rezultatele! Ce au făcut la BAC Mirel Rădoi și Patrick Petre. Fotbalistul care a luat examenul cu specializarea "coafor-stilist" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 14:45

Mulți fotbaliști din Liga 1 care erau înscriși pe listele pentru BAC anul acesta au pierdut prin neprezentare prima sesiune. 

Vorbim despre nume precum dinamoviștii Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu și steliștii Robert Vîlceanu, Valentin Cojocaru, care nu au mai dat testul.

Nici Mirel Rădoi nu s-a mai prezentat până la urmă la examene. 

Mulți fotbaliști din Liga 1 care erau înscriși pe listele pentru BAC anul acesta au pierdut prin neprezentare prima sesiune. 

Vorbim despre nume precum dinamoviștii Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu și steliștii Robert Vîlceanu, Valentin Cojocaru, care nu au mai dat testul.

Nici  Mirel Rădoi nu s-a mai prezentat până la urmă la examene. 

A luat BAC-ul având specializarea "coafor-stilist"

Au fost totuși și curajoși din lumea fotbalului autohton care au înfruntat subiectele din această sesiune.

Portarul Viitorului, Alexandru Buzbuchi, nu a excelat, dar a reușit "calificarea", promovând cu media finală 6,20. Un alt jucător de la echipa lui Hagi, Răzvan Marin, a trecut și el probele la limită, cu 6,10 la general. 

George Mareș, ultima oară la Petrolul, a luat examenul cu 7,43. Fostul internațional U18 a terminat liceul cu specializarea "coafor-stilist". 

Cu 6,30 media generală, și stelistul Junior Măcriș a promovat BAC-ul.

Fost fotbalist în Liga a 2-a la FC U Craiova, Adrian Gigi Mititelu, fiul omului de afaceri craiovean, s-a descurcat cel mai bine: 9,53 medie finală. Mititelu jr. a primit nota maximă la proba "Logică, argumentare și comunicare", 9,95 la Istorie și 8,65 la Română.

SITUAȚIE CIUDATĂ CU PORTARUL STELEI

Ionuț Poiană, goalkeeper la roș-albaștri, nu s-a mai prezentat la proba la Limba Străină și nici la Competențe Digitale, picând BAC-ul, deși luase note de trecere la celelalte materii. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
166185250424675
Mihai Viteazul  •  14 Iulie 2016, 10:42
Postat de zecs93 pe 13 Iulie 2016, 17:18

Mirel Radoi a vrut sa-i pice la limba romana enigma otiliei dar cand a inteles ca nu e vorba despre enigma lui gigi pe care o rezolvase, atunci a abandonat si nu sa mai prezentat !!!

...poate enigma Elodiei

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2016, 20:14

dar Becali are liceul? baiatul lui Mititelu se vede ca e de familie.Si ceilalti sunt adunaturi....

427278137453618
Walter Wicky  •  13 Iulie 2016, 19:44

Ce scoala de antrenori a absolvit profesorul reghe????

Vezi toate comentariile (36)
Comentează