FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aventuri la pescuit, cu Petre şi cu Ţălnar: ”M-ai păcălit! Venisem pentru saramură!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 19:08

Antrenorii lui Dinamo fac team-building la pescuit. Florentin Petre a început iniţierea lui Cornel Ţălnar în sportul al cărui fan este secundul lui Dinamo.

"Am fost la pescuit la Tîncăbeşti, pe balta unui prieten al meu", povesteşte Petre. El a relatat amuzat, la DigiSport Special, cum a descurs partida de pescuit cu Ţălnar începător: "Nu trăgea deloc, trecuse ceva timp, dar pînă la urmă am prins un peşte.

L-am lăsat pe nea Cornel să ţină şi el de lansetă, era superentuziasmat, atît de tare că i se cam înmuiaseră genunchii, îi tremurau şi mîinile. În sfîrşit, am scos peştele, l-am pupat, ne-am pozat cu el şi l-am aruncat înapoi în apă".

Decizia de a cruţa peştele l-a şocat pe Ţălnar. Petre continuă povestea: "Nea Cornel nu înţelegea, "Păi, ce faci, mă? De ce l-ai aruncat în baltă?".

"Nea Cornele, ştii, aşa e la pescuit, peştele era mare, frumos, ne-am pozat cu el, şi gata, îl punem înapoi, să-l mai prindă şi alt pescar!".

"D-aia am venit eu, mă, la pescuit? Eu credeam că facem o saramură, ceva...". Florentin a salvat situaţia: "Am dat un telefon şi a venit de la restaurant un băiat îmbrăcat frumos, la cravată, care ne-a adus şi saramură, şi peşte prăjit, de toate. Nea Cornel a fost impresionat, a zis că mai vine cu mine la pescuit".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gymd
gymd  •  01 Martie 2013, 23:12

jalemare: am dat la o cizma veche :))))))))) nu au incaput mari :))))

gymd
gymd  •  01 Martie 2013, 23:10

ave_biancorossi: ce vrei frate, nu a vrut pestele ala mare sa traga :))))))))))))) n-a fost sa fie, mai bine cu banii pe care i-am dat la balta imi cumparam un sac numai daia vii din acvariu :)))))))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Martie 2013, 22:53

Povesti pescaresti ! :))) Doi pescari : Ba, eu am prins un crap de 35 de kg ! Ete na, zice celalalt, eu am pescuit o bicicleta care avea farul aprins! Du-te ma de aici ! Bine ma, daca mai scazi din kg , sting si eu farul ! :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează