FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru Alibec după ce a fost rechemat la prima echipă: "Nu-l mai putem schimba acum!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 22:36

Denis Alibec a fost rechemat la prima echipei a FCSB-ului, însă Helmuth Duckadam îi atrage atenția căpitanului roș-albaștrilor și speră să fi învățat ceva din cele întâmplate în ultimele două săptămâni. 

"Nu cred că s-a petrecut prea devreme revenirea lui. Eu am spus încă de când s-a luat decizia excluderii că-l văd revenind la meciul retur cu Be'er Sheva.

Am văzut că este deja în lot pentru meciul cu Craiova. Eu nu cred că va juca titular. Poate să intre pe parcurs. A făcut doar o săptămână antrenament cu echipa, dar cred eu că la meciul cu Be'er Sheva va fi titular.

Nu cred că-l putem schimba noi prea mult pe Alibec, dar probabil că va avea un alt comportament", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

CS U Craiova - FCSB este duminică, de la ora 20:45, în direct la TV DigiSport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Octombrie 2017, 06:36

ATAT ATI VORBIT DE ALIBEC LATI UMFLAT LATI DEMONTAT SI EL SARACUL A DAT UN GOL SI DIN ARIPI DAR DACA ASI VEDEA DE JOC SI DACA MARCA MECI DE MECI CE FACEA BECALI AI DUCEA CAFEAUA? AI MAREA SALARIU????? DON BECALI FALE O REGULA SIMPLA MERGE ATI DAU NU MERGE ATI IAU E ASA DE GREU???? ADICA SA JOACE PE BANII LUI ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Octombrie 2017, 06:34

ATAT ATI VORBIT DE ALIBEC LATI UMFLAT LATI DEMONTAT SI EL SARACUL A DAT UN GOL SI DIN ARIPI DAR DACA ASI VEDEA DE JOC SI DACA MARCA MECI DE MECI CE FACEA BECALI AI DUCEA CAFEAUA? AI MAREA SALARIU????? DON BECALI FALE O REGULA SIMPLA MERGE ATI DAU NU MERGE ATI IAU E ASA DE GREU????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează