FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Avertisment pentru Steaua: "Or să vă bată! Au clonat-o pe CFR Cluj: arbitraje, bani şi jucători buni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 23:24

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, le-a transmis un mesaj celor de la Steaua după eşecul echipei sale cu ASA Tg. Mureş, scor 1-2.
"Ajutaţi sau nu de arbitri, cei de la Tg. Mureş sînt o echipă bună. Au dat două goluri meritate. Au fost mai maturi decît noi, sînt buni. La ora actuală, îi bat şi pe Steaua. N-am fost lăsaţi să jucăm. Au clonat-o pe CFR Cluj de acum cîţiva ani. Au şi arbitraje şi bani şi jucători buni. Sînt un pericol real pentru Steaua", a spus Valeriu Iftime.

ASA Tg. Mureş se află pe locul 2 în Liga 1, la 4 puncte în spatele Stelei, însă cu un meci în plus disputat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
andrei.f
andrei.f  •  21 Martie 2015, 18:22

La meciul retur, nu va mai arbitra porcu de Kovacs, aşa că Steaua va câştiga lejer cu această echipă a ASA, umflată cu paiul în cur. Cu toate arbitrajele ostile, Steaua este deja campioană !

utaaradan
utaaradan  •  21 Martie 2015, 13:54
Postat de oviatapentrusteaua pe 21 Martie 2015, 10:55

://www.mediafax.ro/social/documente-vizand-finantarea-unor-cluburi-sportive-de-catre-primaria-targu-mures-transmise-la-dna-12752302

as vrea sa vad si ziua in care vor fi anchetate ministerele apararii si de interne care finanteaza cluburile aferente.

utaaradan
utaaradan  •  21 Martie 2015, 13:50
Postat de domodo pe 21 Martie 2015, 13:34

oare BURLEANU&CO e strain de aceste lucruri?eu cred ca si el a luat SPAGA DE LA TG.MURES.DNA AR TREBUI SA INTERVINA!!!uitati-va cum sunt "tinuti in spape"cei de la ASA de arbitraje!!!!si ce arbitraje are steaua!!!!I.KOVACSESTE DE DEPARTE ARBITRU LUI ASA dar si multi altii!!!

nu te agita , nimeni nu fura mai mult ca stana !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează