FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Avertisment șocant pentru Steaua: ”Soluții precum prima de final de an a lui Marica pot fi abuz de lege!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 01:00

Gabriel Sincu, director executiv la Ernst&Young, descifrează bonusurile financiare pentru sport din noul Cod fiscal.

Expertul îndeamnă cluburile să exploateze cît mai mult facilitățile pe care le oferă cadrul legislativ actual, dar să nu fie tentate să calce pe lîngă lege.

“Prime neimpozabile imense și salarii impozabile minime? E abuz de lege!” este avertismentul expertului.

Cum vor fi influențate cluburile de fotbal și care sînt mutările periculoase făcute de acestea puteți afla dintr-un amplu interviu în ediția tipărită de azi și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓GSP dezvăluie metodele lui Neubert » 5 km de sprinturi înainte de micul dejun! Care au fost cei mai buni steliști
3 new-entry-uri sigure în echipa Stelei + o soluție polivalentă
Cum l-au supărat turcii pe Mutu în cantonamentul lui ASA
Bayern s-a folosit de Daniliuc ca s-o înfunde pe Real?! Detalii de culise
Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
popescu13
popescu13  •  22 Ianuarie 2016, 14:46

Lasati comentariile despre prime,donatii,impozite,etc.,celor ce inteleg Codul Fiscal,nu debitati aberatii.Codul Fiscal e stiinta nu gargara,ascultati-i pe cei ce se pricep...

valiro
valiro  •  22 Ianuarie 2016, 12:22

Regula e clara : Pentru orice salariu sau prima acordata, impozitul e 16 % Deci, la 1 milion, impozitul va fi 160.000. Cum a ajuns el la 400.000 ? Vrea sa justifice cumva o diferenta ?

khal_37
khal_37  •  22 Ianuarie 2016, 12:05
Postat de mixmax pe 22 Ianuarie 2016, 10:52

asa o fi daca zice nenea expertu...eu unul stiu ca atata vreme cat declari primele date samd, singurul lucru pe care ANAF il poate face este sa-ti trimita o adresa oficiala in care-ti solicita sa platesti impozit pe prima respectiva si-ti da un termen de plata. Tu o platesti si dai ANAF-ul in judecata daca ti se pare ca nu este corect. Daca legea nu este extrem de clara si INTERZICE sa dai salarii mici si prime mari, atunci nu i se poate imputa unui patron nimic. La fel cum nici ANAF-ul nu pateste nimic daca-ti cere un impozit gresit si instanta iti da tie dreptate.

Perfect adevarat...dar aici e vorba de Steaua.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează