FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 1-0

Axa penalty-ului de la CFR-Vaslui: Robert Dumitru - naşul - finul - soţia - Minteuan

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2011 22:34

Derby-ul etapei dintre CFR Cluj şi FC Vaslui a fost decis de un 11 metri dictat de un “central” care îl are naş de cununie pe Sorin Corpodean, naşa acestuia fiind sora soţiei antrenorului ardelenilor.

Adrian Porumboiu a acuzat violent faza din care CFR a marcat singura reuşită a meciului din Gruia, gol înscris de Cadu în urma unui penalty obţinut de Bastos la un duel în careu cu Farkaş. “Corpodean e naşul lui Robert Dumitru, e şi Minteuan băgat în această cumetrie, e inadmisibilă această cumetrie”, a acuzat Porumboiu.

GSP face lumina în ceea ce constau relaţiile dintre centralul meciului CFR - Vaslui, fostul arbitru Sorin Corpodean şi antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan. Robert Dumitru este finul lui Sorin Corpodean, acesta din urmă arestat acum doi ani în celebrul dosar DNA Piteşti. 

La rîndul său, Corpodean a fost cununat de un cunoscut om de afaceri din Cluj, e vorba despre Dan Zdroba, a cărui soţie este soră cu Anca Minteuan, soţia tehnicianului "feroviarilor".

“Am aflat că este vorba despre o astfel de încrengătură în dimineaţa meciului şi i-am transmis imediat lui Vasile Avram, însă mi-a spus că nu e nici o problemă”, a declarat Adrian Porumboiu după finalul meciului de la Cluj. Vasile Avram a fost supervisor la CFR – Vaslui 1-0 şi a urmărit meciul alături de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Vezi mai jos rezumatul meciului CFR-Vaslui 1-0, gol marcat de Cadu din penalty.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
haxor
haxor  •  26 Aprilie 2011, 14:01
Postat de ewwe pe 23 Aprilie 2011, 16:41

e frustrant sa pierzi puncte din cauza arbitrajului ..dar nici nu poti emite pretentii de titlu cand ai doar 3 jucatori in echipa:WESLEY,ADAILTON, SANMARTEAN......restul sunt platiti ABSOLUT DEGEABA cu salarii fabuloase si sunt praf in special Gheorghiu si YERO BELLO.....SPORTUL STUD. ARE SUPER ATACANTI IN COMPARATIE CU BELLO SAU POUGA

Comentariul tău...CORECT!

archibald
archibald  •  25 Aprilie 2011, 15:52

D-l Porumboiu are "dreptate" numai ca a omis un amanunt.........in ecuatie intra si nora dansului care este amanta CFR-istilor!

yo_jo
yo_jo  •  24 Aprilie 2011, 10:23

chiar penibil rau de tot,nu numai ca a fost 11 m dar era si eliminare!!!Culmea cum Porumboiu si pretenul Craciunescu fac un ghiveci din regulamentul de fotbal,doar ca sa scuze jalnica reprezentatie a actorilor principali,fotbalistii,care au mereu scuze pentru prestatiile jalnice!Si nu doar cei doi fac asta,dar toti conducatorii din fotbalul mioritic o dau cu arbitrajul,uitand ca fotbal se joaca la noi,,,,,cu lingurita!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close