FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Azi a avut loc un nou termen în dosarul în care Borcea și frații Becali sunt acuzați de dare de mită » Fostul boss dinamovist, tuns, vopsit și pensat

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 16:06

Astăzi, la Înalta Curte de Casație, a avut loc un nou termen în dosarul în care Cristi Borcea, Victor Becali și Ioan Becali au fost condamnați în primă instanță că i-au dat mită judecătoarei Geanina Teodorovici pentru a da pedepse mai mici în " Dosarul Transferurilor."

Ioan Becali, eliberat după condamnarea din "Dosarul Transferurilor", este prezent în sala de judecată. Borcea și Victor Becali, care sunt în continuare încarcerați, sunt și ei prezenți în sală. 

Borcea a fost din nou extrem de atent la imaginea sa, fiind îmbracat într-un costum de culoare închisă, cu cămașă albă și cravată gri. Este tuns, vopsit și pensat.

Cei trei stau împreună și discută în șoaptă.

Magistrații de la Tribunalul București au condamnat-o pe Geanina Terceanu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumatate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează