FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, TV TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

AZI SE DECIDE PLAY-OFF-UL // Lovitură pentru casele de pariuri?! Gazeta oferă un răspuns la marea enigmă înainte de Astra - Dinamo

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 12:52

Astra - Dinamo, decisiv pentru calificarea "câinilor" în play-off, a început să fie suspectat de microbiști după ce Edward Iordănescu a lăsat de înțeles că ar putea băga echipa a doua, într-un interviu pentru cititorii GSP.ro

După afirmațiile antrenorului giurgiuvean, mulți pariori au mizat sume uriașe pe victoria dinamovistă. De altfel, cota pentru un succes al trupei lui Miriuță a scăzut în ultimele zile de la 2.38 la 1.67, la unele case!

Cei care au ales astfel și se așteptau la un câștig facil pot avea însă parte de o surpriză neplăcută. Din ultimele informații ale reporterilor GSP, Iordănescu jr. va alinia la start azi, de la ora 19:45, cea mai bună echipă, astfel că dinamoviștii vor avea, teoretic, o misiune mai grea. 

9fotbaliști ai Astrei sunt la un singur cartonaș galben de suspendare: Romario Moise, Bejan, Polczak, Dandea, Erico, Stan, Abang, Iliev și Balaure 

Iată echipa probabilă a Astrei anunțată în caseta din ediția tipărită a Gazetei de sâmbătă: 

Astra: P. Iliev - Belu, Bejan, Erico da Silva, Al. Stan - Dandea, Takayuki - Balaure, Fl. Matei, L. Buș - U. Vera
Rezerve: Lazar, V. Gheorghe, Biceanu, Radunovici, Butean, Chipirliu, R. Moise
Antrenor: Edward Iordănescu

Echipa probabilă a lui Dinamo

Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Marici, Vl. Olteanu - Nistor, Mahlangu - Torje, Pesici, Salomao - D. Popa
Rezerve: Brănescu, Katsikas, Corbu, Hanca, Palici, Monroy, Moldoveanu, 
Antrenor: Vasile Miriuță

Citește și: 
Suspecte de Dragobete » Dinamo și Astra, luate peste picior pe pagina de facebook a unei adversare la play-off :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
fangigi
fangigi  •  24 Februarie 2018, 17:42

Si ce? Daca Astralii joaca cu prima echipa, asta garanteaza ca nu pierd? fcSportMogosoaia a luat alaltaieri 5 si era cu toti titularii!:)))

corsair83
corsair83  •  24 Februarie 2018, 16:01

Dinamo va cadea intra-o mare capcana astazi daca nu au descifrat pana acum caterinca facuta de echipele implicate; Toate declaratiile venite de la astrali, Dica mai nou au scopul sa-i abureasca pe dinamovisti ca vor avea o partida usoara. Astra va alinia cel mai bun 11 si va da totul sa le strice socotelile cainilor, cine stie poate au si prime promise de la alte echipe. Cota pt victoria lui Dinamo a urcat la 2 intre timp

thebluestlion
thebluestlion  •  24 Februarie 2018, 15:59
Postat de mario_rdfe pe 24 Februarie 2018, 14:13

Astra Dinamo e x...iar iasiul nu are cum sa bata pe viitorul niciodata in meci decisiv. Nici botosani nu cred ca va bate pe medias..deci Dinamo se poate califica si in cazul unei infrangeri daca pierde si iasiul. Astra poate alinia ce vrea...poate chiar imprumuta jucatori de la cluj fcsb craiova...degeaba..nu vor avea motivatia cainilor. Daca doamne ferestte , Dinamo ar pierde calificarea...iese razboi civil !

Și totuși Botoșaniul tocmai a câștigat. Să vedem restul!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează