FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, AZI, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

AZI SE DECIDE PLAY-OFF-UL // S-a băgat Niculae peste Iordănescu jr.? Decizie de ultimă oră înainte de Astra - Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 16:03

Deși Edward Iordănescu își dorea să menajeze mai mulți jucători pentru meciul cu Dinamo, se pare că până la urmă tehnicianul va folosi echipa de bază diseară. De ultimă oră, giurgiuvenii ar avea promisă inclusiv o primă în cazul în care se impun. 

TV Digi Sport susține că patronul Ioan Niculae le-ar fi promis jucătorilor o primă totală de 20.000 de euro pentru o victorie cu Dinamo. 

Explicația ar fi că Astra forțează locul 4 pentru a putea încasa mai mulți bani din drepturile TV, aproximativ 200.000 de euro. Așadar, 10% din această sumă ar urma să meargă în buzunarele elevilor lui Edward Iordănescu.

Aceste două informații par că vin din lojă. Ele contrastează cu planul inițial schițat de Iordănescu, semn că patronului Astrei nu i-ar fi convenit declarațiile oferite de Iordănescu pentru GSP.RO în cursul acestei săptămâni. 

Nici Ionuț Negoiță nu s-a lăsat mai prejos. Conform surselor GSP.ro, boss-ul de la RIN le-a promos jucătorilor săi o primă de 30.000 de euro în cazul în care câștigă la Giurgiu (detalii pe larg, aici)

Iată echipa probabilă a Astrei anunțată în caseta din ediția tipărită a Gazetei de sâmbătă: 

Astra: P. Iliev - Belu, Bejan, Erico da Silva, Al. Stan - Dandea, Takayuki - Balaure, Fl. Matei, L. Buș - U. Vera
Rezerve: Lazar, V. Gheorghe, Biceanu, Radunovici, Butean, Chipirliu, R. Moise
Antrenor: Edward Iordănescu

Echipa probabilă a lui Dinamo: 

Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Marici, Vl. Olteanu - Nistor, Mahlangu - Torje, Pesici, Salomao - D. Popa
Rezerve: Brănescu, Katsikas, Corbu, Hanca, Palici, Monroy, Moldoveanu, 
Antrenor: Vasile Miriuță

Aici poți urmări în format liveTEXT meciurile zilei din Liga 1, dar și calculele complete pentru play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
vasy86le
vasy86le  •  24 Februarie 2018, 19:25
Postat de cpt.ahab pe 24 Februarie 2018, 18:42

Tu n-ai inteles? Orice alt rezultat in afara victoriei Astrei va fi blat! Ca doar de aia-si duc veacul pe aici o gramada de... ingramaditi!

Pai si cand era 2-0 pt DInamo in meciul cu fcsb, erau fcsb-isti care spuneau ca e blat, dupa ce au facut 2-2 au inceput sa faca misto, desi ei nu au jucat nimic pana in minutul 83..

tandd
tandd  •  24 Februarie 2018, 19:18
Postat de cpt.ahab pe 24 Februarie 2018, 18:42

Tu n-ai inteles? Orice alt rezultat in afara victoriei Astrei va fi blat! Ca doar de aia-si duc veacul pe aici o gramada de... ingramaditi!

mai e o problema de ,,,tactica,,, cine opreste pe cfr sa pe craiova?iasiu sau viitoru???sa fim seriosi singura echipa care poate juca de la egal la egal(adica poate si sa piarda binenteles,dar e singura care le poate pune problemele celor 2) este dinamo dar ma rog fiecare isi face ,,tactica,,,dupa ce le e frica mai mult.In cazul de fata stelistilor cel mai frica le e de dinamo nu de altcineva,chiar daca n-o sa recunoasca niciodata

zagna
zagna  •  24 Februarie 2018, 18:56

La dinamo e blestemul lui Branescu, s-a vazut cu Steaua, sa vedeti si asta-seara ! dinamo out.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează