FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Azi vine la București! Dinu Gheorghe confirmă aducerea unui jucător: "El ne va da liniștea"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 11:21

Dinamo este foarte aproape de a ajunge la un acord cu fundașul mult așteptat de Mircea Rednic. Aceasta ar fi a 8-a mutare a "cîinilor".

Landry Mulemo (28 de ani) a jucat timp de 10 ani în Belgia și acum este la un pas de a se alătura lotului dinamovist. Jucătorul va sosi azi la București pentru a semna cu Dinamo, lucru confirmat și de Dinu Gheorghe:

”Sîntem în discuții cu Landry Mulemo, un fundaș stânga, un post pe care sîntem descoperiți pentru că acolo este doar Steliano Filip, dar sperăm ca azi jucătorul să revină la București și să semnăm. Mircea Rednic îl cunoaște foarte bine, din perioada Standard, și noi l-am urmărit, știm ce poate. Ar fi un transfer care ne-ar asigura liniștea pe acel post”, a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  02 Iulie 2015, 23:57

am crzt ca e atacantu mult vorbit si care se spune ca ar fi de mare valoare, ma rog, Mulemo stiam ca a semnat cu noi de acum 2 zile !!! SPER SA VINA MULEMO !!!

florianveress
florianveress  •  02 Iulie 2015, 22:00
Postat de sorin.pch pe 02 Iulie 2015, 17:00

doamne cat de prost esti?! cum sa aiba conturile blocate?! nicio insolventa nu blocheaza activitatea unei societati, da limiteaza prioritatile dar nicidecum sa o blocheze. as vrea sa iti explic dar esti prea prost si n-ai intelege :)) prin faza asta ai dovedit-o

Sorine, nu te mai chinui să le explici, ***. Și nu mai folosi pleonasme ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valahdinamovist
valahdinamovist  •  02 Iulie 2015, 17:21

hai ba *** a semnat sau ca e 17 30 poate i so fi facut foame ceva lu asta a intarziat avionu nu mai zici nimik nea degeaba care ai scris articolu asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează