FOTBAL  »  Superliga  »  BADEA A FOST DEMIS

Badea a fost demis de pe banca Pandurilor. Vine la Dinamo?

Articol de - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Ionuţ Badea a fost demis de pe banca Pandurilor în urma rezultatelor slabe din ultimele etape. Alături de Badea vor pleca şi toţi membrii staffului său, dar şi directorul executiv, Eugen Pîrvulescu.

 

Gazeta Sporturilor a anunţat în urmă cu cîteva zile că Ionuţ Badea este o variantă de rezervă în cazul în care Andone va fi demis de la Dinamo.

„În calitate de reprezentant al principalului finanţator al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal, întregul staff tehnic al antrenorului Ionuţ Badea, pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon. Împreună cu antrenorii Ionuţ Badea, Dragoş Radu, Vasile Stan şi Luigi Maione va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru",  a anunţat Daniel Burlan pentru site-ul oficial al clubului, directorul general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, principal finanţator al echipei Pandurii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
snautzer
snautzer  •  03 Octombrie 2010, 01:01

daca si badea e antrenor eu sunt presedintele tarii! auzi , sa duci o echipa pe ultimul loc adica perfomante , sa fii demis si sa te astepte Dinamo cu bratele deschise ! cred ca nu sinteti sanatosi!

sergone.sordo
sergone.sordo  •  02 Octombrie 2010, 16:56

Fără supărare da Badea nu are față de Dinamo!

florinch
florinch  •  02 Octombrie 2010, 15:42

Pai daca pe Pandurii (cu junatate din echipa de la International,jucatori pe care-i cunostea)a "reusit" sa-i duca pe ultimul loc (nu ca nu ar merita Pandurii sa retrogradeze),va dati seama ce rezultate ar avea cu fitosii de la Dinamo?Ne-am bate cu siguranta la retrogradare.Hai sa fim seriosi,Badea nu este de Dinamo.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează