FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Badea critică jucătorii: "N-au avut atitudine! Steliştii au fost mult mai determinaţi"

Nicolae Badea critică atitudinea jucătorilor din derby-ul cu Steaua, 1-3
Nicolae Badea critică atitudinea jucătorilor din derby-ul cu Steaua, 1-3

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 23:46

Dinamo a pierdut derby-ul cu Steaua, 1-3. Unul dintre acţionarii alb-roşiilor, Nicolae Badea, critică evoluţia echipei sale şi reproşează lipsa de determinare a jucătorilor lui Ciobotariu

"Golurile 2 şi 3 au fost pe grave greşeli de apărare. Păcat că am pierdut pe un stadion plin. Acum antrenorii şi jucătorii trebuie să remedieze problemele. Nu mi-a plăcut atitudinea. Steliştii au fost mult mai determinaţi.

Evoluţia întregii echipe a fost modestă. Nu cred că a fost un dezavantaj că Steaua a jucat în Europa League. În Germania, a jucat bine, a pierdut greu", a declarat Nicolae Badea la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Cronica meciului Dinamo - Steaua 1-3 » Răul sau Raul?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
bobluci
bobluci  •  06 Decembrie 2011, 10:47

D-le Badea ca sa ai idee de ce jucatori are nevoie Dinamo iti recomand sa-l urmaresti pe Kone, care joaca impecabil meci de meci... ceva de genu asta are nevoie echipa, bineinteles cu alte atributii in teren unii cu profil ofensiv alti defensivi...am facut precizarea asta sa nu intelegi gresit si sa mai aduci la echipa nu stiu cati inchizatori, jucatori de valoare gunoiule ca tu nu vezi decat o afacere si atat cand este vorba de dinamo...DINAMO ESTE MULT MAI MULT DECAT POTI TU SA INTELEGI ORDINARULE!!!!!!!

redbuldog
redbuldog  •  06 Decembrie 2011, 09:45

Dinamo e o echipa fara orizont de cativa ani..Nu exista strategie,nu proiecte, nu exista un corp tehnic competent cat despre actionari..numai pseudo..! Fara bani ,fara investiti nu poti evolua decat in mediocritate,daca se investea macar 1/4 din ceea ce a bagat jijiniho la hoisti,eram departe acum...Eu unul m-am lamurit jur sa nu mai calc pe stadion pana nu dispar badea,savu si behalioti din anturajul echipei..

vladutzzz89
vladutzzz89  •  06 Decembrie 2011, 09:19
Postat de victor33 pe 06 Decembrie 2011, 01:27

Si acum radem de voi si va injuram, ca intotdeauna.

nu razi nici pe jumate cat radem noi cand vedem rezultatele lui dinamo in Europa :) nu v-am batut de mult in campionat, dar v-am dat cu terenul in cap in ultimul timp, plus ca v-am batut in finala cupei. iar pe lebadari i-am eliminat cand le era lumea mai draga..... cupa castigata dupa o victorie in republica congo giulesti si alta victorie in finala contra rusinii Romaniei in Europa este, poate, cel mai dulce trofeu din ultimii 20 de ani.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează