FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea trece la amenințări! Cum vrea să-l convingă pe Negoiță să vândă cât mai repede clubul

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 09:00

Afaceristul vrea să-l convingă pe Ionuț Negoiță să mai lase din pretențiile financiare, amenințându-l cu datoria de 2 milioane de euro pe care șeful de la RIN o are.

Adrian Thiess speră să rezolve vânzarea lui Dinamo către un grup de investiții, dar Ionuț Negoiță a schimbat prețul inițial pe care l-a cerut de la 5 milioane la 14 milioane de euro!

Conform unor apropiați ai lui Thiess, acesta ar fi apelat la Nicolae Badea pentru a-i forța mâna lui Negoiță.

Mai exact, actualul patron al lui Dinamo nu poate să vândă clubul fără acordul lui Badea, pentru că cel din urmă l-a executat silit pentru o datorie de 2.000.000 de euro ce datează din 2013. Badea i-ar fi transmis lui Negoiță că îi va pune bețe în roate dacă nu va reveni la suma inițială pe care a cerut-o.

1.200.000 €de euro este dobânda pe care Badea i-a pus-o lui Negoiță pentru datoria din 2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  22 Aprilie 2018, 18:56
Postat de alinusdinamo pe 19 Aprilie 2018, 11:30

Groparul negoita nu se va lăsa până nu va desființa Dinamo. Va pleca în momentul cand si ultima minge din club va fi vândută. Acum zecs si ceilalți postacii sa ne spuna iar ca vinovati sunt cei dinainte iar negoita ne.a salvat si va investi ,dar are acum o jenă. Postacul penibil zecs a ținut placa asta vreo 2-3 ani,eu ii spuneam ca negoita ne va distruge,iar el tot o ținea ca de la anul va investi,ca trebuie sa.i mulțumim ca ne.a salvat

Bah pr0st0vane eu sunt primu care il vreau plecat pe Negoita, nu mai ma amesteca pe mine cu ce mesteci tu la cantina RIN, ia zi, ce meniu au dat azi ?? *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  19 Aprilie 2018, 16:14

Dar nici Badea fara acordul lui Negoiță nu poate vinde clubul. Iar când e vorba de N Badea te aștepți la tot felul manevre, ceva de genul implicați în transferul lui Chipciu la Fcsb.....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Aprilie 2018, 12:45
Postat de dinamo100 pe 19 Aprilie 2018, 09:35

Negoita e un coate goale, nici acum nu a platit pretul actiunilor la Dinamo, desi le-a luat foarte ieftin. Nu a facut decat sa stoarca clubul, sa vanda tot ce se putea vinde pentru a face rost de bani sa plateasca datoriile istorice ale clubului. Aportul lui de capital la club este nesemnificativ.

Se pare că nici scoaterea clubului din insolvență, marea lui realizare, n-a făcut-o cum trebuie. Pe de altă parte, nu-i numai vina lui. A adus la club( conducători sau antrenori) o mulțime de dinamoviști lăudați de presă, care s-au dovedit niște lucru slab. Fotbalul nostru e foarte jos pentru că-i lipsesc competențele, cu foarte rare excepții.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează