FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA 0-0

Balaj face dezvăluiri șocante despre CCA: "Deaconu le-a cerut arbitrilor să întârzie cât pot reînceperea meciului"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 14:31

Crsti Balaj, fost arbitru, îl acuză pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA.

Balaj spune că Deaconu i-a spus arbitrului George Rădulescu să stea mai mult la cabine, la pauza meciului Sepsi - Astra, și să întârzie reînceperea reprizei a doua, până când instalația de nocturnă era reparată. 

"Rădulescu arbitrează după ce-a fost la Sepsi-Astra. Știu precis că el l-a sunat pe Sandu Deaconu și el le-a spus să întârzie cât pot reînceperea meciului. A vorbit cu el la pauza meciului! Ştiu sigur, dar nu vreau să spun mai mult că are probleme.

Va avea probleme cel care mi-a spus. E un arbitru asistent, dar îl dă afară. Nu pot să spun. Eu nu pot să-l protejez şi o să fie dat afară. Nu pot să-mi bat joc de viaţa unui om. Ăştia nu au scrupule" , a spus Balaj la TV Telekom.

"În regulament scria că dacă ai peste 38 de ani nu ai voie sa promovezi în Liga I, dacă ai peste 35, nu ai voie în Liga a 2-a. Rădulescu a avut 38 de ani, dar Deaconu a scos din regulament această prevedere şi l-a promovat pe Rădulescu, care e de acolo de la el, de la Clinceni"Crisit Balaj

CONTEXT

Brigada de arbitri condusă de George Rădulescu a întârziat începere reprizei a doua a meciului Sepsi - Astra, 0-0, ieșind cu 10 minute mai târziu de la cabine. În timpul pauzei, nocturna s-a stins, fiind pentru a doua oară în acel meci. Conform regulamentului arbitrul ar fi trebuit să oprească definitiv confruntarea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
samertx
samertx  •  07 Noiembrie 2017, 23:15
Postat de capitanul23. pe 07 Noiembrie 2017, 18:42

Da, sigur, ca pe timpul impuscatului parca nu puteai sa fii ridicat de organe pentru ca asa voiau. taci in gatiimatii de gunoijegos.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capitanul23.
capitanul23.  •  07 Noiembrie 2017, 18:48
Postat de steaua1986forever pe 07 Noiembrie 2017, 18:47

Asa spuneau si parintii tai in timp ce ii trimiteau pe bunicii mei la Canal sau cand ii vanau prin paduri pe niste unchi de-ai mei ca nu au vrut sa dea pamantul la CAP in anii 50. "Ce ma? Ai ceva de ascuns? De ce te ascunzi?"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Noiembrie 2017, 18:47
Postat de ando89 pe 07 Noiembrie 2017, 17:47

Doar cei care au avut probleme cu legea sau au ceva de ascuns detesta organele de ordine. Ai lipsa în gestiune?:))

Asa spuneau si parintii tai in timp ce ii trimiteau pe bunicii mei la Canal sau cand ii vanau prin paduri pe niste unchi de-ai mei ca nu au vrut sa dea pamantul la CAP in anii 50. "Ce ma? Ai ceva de ascuns? De ce te ascunzi?"

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close