LIGA 1    •   POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 1-2

Balint a fost demis, iar Velcea este interimar până la finalul sezonului

Ovidiu Ioaniţoaia

Nu Craiovei!

Luni, 01 Iunie 2009

Valentin Velcea a fost numit antrenor interimar la FC Timişoara pentru ultimele două meciuri ale sezonului după ce Gabi Balint a fost demis din funcţie, a anunţat preşedintele Gheorghe Chivorchian.

"Interimatul în aceste ultimele două meciuri va fi asigurat de Valentin Velcea, ajutat de secunzii Iosif Rotariu şi Adrian Stoicov. Noul antrenor are ca obiectiv câştigarea meciului de la Braşov şi Cupa României", a spus Chivorchian.

Velcea, care a pregătit până în prezent echipa a doua a clubului, nu deţine încă licenţă PRO, însă formaţia bănăţeană a cerut dispensă deoarece mai are două săptămâni până îşi va susţine lucrarea. Totuşi, în sezonul 2006-2007, tehnicianul a condus FC Timişoara în 11 partide, obţinând şase victorii şi un egal.

În ceea ce priveşte plecarea lui Balint de la echipă, Chivorchian a anunţat că a ajuns la un acord cu acesta pentru rezilierea contractului. "Ne-am înţeles cu el în privinţa rezilierii contractului, nu mai este antrenorul echipei pentru că am considerat că nu şi-a îndeplinit obiectivele", a mai adăugat oficialul bănăţean.

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

 •  01 Iunie 2009, 19:41

nu uita Velcea a mai pierdut o finala(si inca una pe teren prorpriu) a pierdut acasa cu iasul si cu craiova, este un incompeten cu arere de cornel dinu- se va alege praful de amble obiectivi, cine gandeste la clubul asta, cine l-a pus pe balint antrenor,cine la pus data trecuta pe velcea,un alt incompetent.

 •  01 Iunie 2009, 15:37

parca am mai rata o finala tot cu velcea tot cu interimatele astea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2peu  •  01 Iunie 2009, 13:31

Iancu asta e sub orice critica ... de parca ar fi antrenat Barcelona si ar fi iesit pe 10 , cred ca balint a scos aproape maxim din Timisoara .Nu e corect sa demiti un antrenor pt un meci . vai de voi ... oricum Poli - Urziceni 1 pauza 2 final a avut peste 25 cota la pariuri , mai exact cred ca stie Dl Iancu ;)

 •  01 Iunie 2009, 13:23

Adica echipa e la un pas sa joace in calificari in Liga Campionilor si e in finala Cupei si umflatul ala il da afara pe Balint! Putea sa-l lase macar pana la sfarsit. Iancu si cu Porumboiu ar trebui sa invete de la Bucsaru. Sa aiba rabdare cu antrenorii, sa-i lase un sezon intreg macar. Cum sa obtina rezultate daca ii schimba cate 2-3 pe sezon? isi bat joc de banii lor si e pacat, pentru ca daca ar avea o politica coerenta pe termen lung, ar obtine rezultate. Valabil si pt CFR Cluj....

 •  01 Iunie 2009, 13:16

Gabi merita sa antreneze pt ca el a calificat-o pe Poli în finala.Velcea a mai fost si nu a aratat . iancu e principalu vinovat!

 •  01 Iunie 2009, 13:14

van der velcea distruge Clujul:)

 •  01 Iunie 2009, 13:07

cat de tampiti puteti fi ? pai cu velcea am mai pierdut o finala. puteti sa va luati gandul de la cupa si de la ultima speranta a castigarii campionatului. va meritati soarta.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase