FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-2

Băluță: "Trebuia să câștigăm cu 5-2, Dinamo e norocoasă"

FOTO: Facebook CSU Craiova
FOTO: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 22:51

Alexandru Băluță, unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSU Craiova, a fost cel care a dat tonul revenirii echipei sale în meciul terminat la egalitate cu Dinamo, scor 2-2. 

După meci, atacantul oltenilor a declarat că CSU ar fi meritat să câștige partida, ba chiar să o umilească pe Dinamo. 

"A fost un spectacol frumos, lumea așteaptă să arătăm cum am arătat în repriza a doua. Dacă începeam la fel de bine meciul, cred că am fi înscris mai mult. Am strâns rândurile după eliminare, dinamoviștii sunt norocoși că au plecat cu un punct de aici. 

Am schimbat sitemul la pauză, am rămas cu Mitriță în atac, iar fundașii noștri au fost mult mai înaintați. Mă bucur că i-am surprins pe dinamoviști, cred că meritam să câștigăm cu 4-2, 5-2, nu s-ar fi supărat nimeni. 

Zlatinski mi-a spus că nu a vrut să-l lovească pe Costache la faza în care a fost eliminat, dar nu are rost să comentez deciziile. Trebuie să-mi văd de jocul meu, așa ar fi corect", a declarat căpitanul oltenilor, la Lookl TV.

Craiova a restabilit egalitatea cu Dinamo prin tânărul Andrei Burlacu (20 de ani), care arată din ce în ce mai mult că e un jucător de viitor în fotbalul românesc. Acesta a comentat remiza cu Dinamo, punând accent pe forța grupului din echipa lui Mangia. 

"Am intrat cu gândul de a-mi ajuta echipa. Am avut o atitudine bună, am arătat că suntem uniți și am luptat până în ultimul moment. Mulțumesc antrenorului pentru șansa acordată, am încercat să-mi fac cât mai bine treaba. Mulțumesc și colegilor care mă ajută. 

Am arătat că suntem o echipă puternică, ne-am mobilizat, ajutați și de suporteri, chiar dacă am fost conduși cu 0-2 și am obținut un egal meritat", a declarat Burlacu, conform aceleiași surse. 

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ionutstv
ionutstv  •  17 Septembrie 2017, 07:32

Hoțoman i-a scăpat de înfrângere.

observator_federal
observator_federal  •  17 Septembrie 2017, 03:09

Craiova a jucat extraordinar perioade lungi din meci, era mai firesc sa castige. "Caseta tehnica" a meciului sta marturie ca jocul a curs intr-un singur sens. Oltenii au facut, din nou, un meci de mare spectacol, jocul Craiovei este cel mai frumos - si nu de ieri, de azi - din Liga I. Nu-i asa?

555765317912259
Alexandru Cristea  •  17 Septembrie 2017, 01:28

bai,penalule de potavoce !!??TU VORBESTI, MAI ?? NU TI-E RUSINE MAI??--TREBUIA AZI SA TE BATA LEJER DINAMO DUPA CE CU 15 MIN INAINTE DE FINAL ERATI CONDUSI CU 2-0 dar daca slabanogul de CONTRA va intins o mana prin inlocuirea lui P. ANTON !!, ASTA E , CAT DESPRE ARBITRAJ S-A FLUIERAT PRO csu LA FIECARE ZBIERATURA A PUBLICULUI DIN TRIBUNE !!--DE CAND SE PRACTICA ASTA??--NUMAI IN ROMANIA SI NUMAI CONTRA LUI DINAMO--PROB MAI SUNT DE PLATIT POLITE --NU SUNTEM IUBITI DAR SA FIM MACAR respectati---IAR TU mai portavoce MERITAI DUPA JOCUL ALA DE LA BUCURESTI o SUSPENDARE DE MINIM 5 JOCURI si o amebnda pe masura !!--dar constatam ca si FRF IS TOT CU VOI ca si cu cei de la FCSB !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează