FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Banii nu înseamnă totul! Căpitanul FCSB înaintea duelului cu Astra: "Și noi am avut primă cu Sporting de 150.000 de euro și n-am luat-o"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 13:41

Florin Tănase, căpitanul FCSB, e sigur că nu banii vor face diferența în duelul cu Astra, unde se anunță că jucătorii giurgiuveni vor avea o primă specială.

"Nu ne sperie că cei de la Astra au primă mare, și noi am avut primă de 150.000 cu Sporting și nu am reușit să o câștigăm. În primul rând trebuie să câștigăm noi meciul nostru cu Astra și apoi să vedem ce fac cei de la CFR. Cu siguranță va fi un meci foarte dificil cu Astra, cum au fost toate de până acum inclusiv cel de la Giurgiu chiar dacă rezultatul nu a arătat-o", a declarat Florin Tănase într-o conferință de presă.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit și despre duelul dintre CFR Cluj și Viitorul, ardelenii fiind prinicpalii favoriți la câștigarea titlului.

"Speranța moare ultima. Avem o mică șansă și putem profita de un eventual pas greșit al celor de la CFR. E normal să ne gândim că doar cu mult noroc vom putea să câștigăm titlul. Normal ne doream să câștigăm campionatul, dar de la anul nu mai trebuie să facem greșelile pe care le-am făcut și important este să ne calificăm în cupele europene.

Au fost foarte multe greșeli, începând de la atitudine în mai multe meciuri, zic că aici a fost problema. N-a fost presiune pe noi. La Steaua e presiune meci de meci, presiunea rezultatului și toți își doresc să câștigăm meci de meci. Cât despre CFR, cu siguranță vor avea un meci foarte greu cu Viitorul deoarece Viitorul joacă ofensiv și ei sunt obligați să câștige și nu le va fi ușor.

N-am vorbit cu foștii colegi, dar am încredere în primul rând in domnul Hagi, știu cum îi motivează la fiecare meci, își dorește să câștige fiecare partidă și va merge acolo să câștige, nu doar să scoata un egal", a adăugat Florin Tănase.

Citește și:  Nicolae Dică, atac frontal la Lovin: "În vestiar nu mișca. Acolo vorbeam eu și Rădoi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  20 Mai 2018, 04:41

Oare cu 17 Nentori cat a fost prima?

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Mai 2018, 00:15

sporting matura oricum pe jos cu voi increzutilor fcsb-isti

craiovenis
craiovenis  •  19 Mai 2018, 21:28

Nu de bani era vorba.... Voi nu aveati valoare! Cand o sa intelegi asta atunci poate vei juca si tu afara!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează