FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bannerul buclucaș » Suporterii lui Dinamo continuă presiunile » Monica Iagăr a luat o decizie importantă în relația cu fanii

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 16:43

În urmă cu două zile, președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a ordonat ca bannerul de la intrarea în complexul sportiv Dinamo pe care scria ”Vrem stadion fără pistă” să fie dat jos.

Banner-ul a dispărut, însă suporterii lui Dinamo au revenit și au pus din nou mesajul deasupra porții principale. De această dată, conform informațiilor GSP, bannerul nu va mai fi dat jos pentru că Monica Iagăr nu vrea să aibă probleme cu fanii "câinilor".

În altă ordine de idei, zilele următoare se va clarifica situația stadionului Dinamo, Nicolae Badea fiind dispus să-și dea acceptul pentru a porni lucrările la noua arenă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  30 Aprilie 2017, 22:55

Articol !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează