FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Barabas liber, Grozavu pe cruce » Declarații aiuritoare ale antrenorului: "Am fost răstignit, tratat de parcă omorâsem pe cineva. Nici nu l-am lovit, i-am ridicat capul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 13:27

Leo Grozavu a vorbit din nou despre situația de la FC Botoșani. Antrenorul regretă gestul față de Cătălin Golofca, însă acuză că nu a fost tratat corect și, în finalul declarațiilor, neagă că l-ar fi lovit pe jucător și îl acuză că ar fi întrecut măsura.

... despre o întoarcere pe banca echipei: "Va fi o ședință cu șefii, vorbim, discutăm. Eu mi-am dat demisia, am spus « domnilor, nu mă puteți lega de scaun ». Eu nu pot să spun, « sunt un nesimțit, am făcut ce-am făcut, regret asta, am mai spus-o, dar merge înainte, stau aici ».

Nu, mi-am dat demisia. Am principii după care mă ghidez în viață și la care nu renunț. Am fost foarte afectat. Au fost zece zile în care am fost răstignit.

N-am mai pomenit să se discute atât de mult pentru ce s-a întâmplat. Lovire cauzatoare de moarte, mai știu eu ce… Parcă am ucis pe cineva. Repet, regret gestul, nu trebuia să-l fac. Dar nici așa!

Eu nu am fost judecat ca profesionist nici măcar o clipă! Dacă un altul făcea asta, dar era mai bine prins, nu se mai vorbea atât de mult, nu mai era această mediatizare.

Ca să nu mai spun, nu vreau să dau nume, dar s-au băgat mulți în seamă care nu aveau nici un drept s-o facă. S-au întâmplat multe mai grave, dar nu s-a zis nimic!", a zis Leo Grozavu pentru Fanatik. 

... despre faptul că Golofca a trântit tricoul când a fost schimbat: "Până la tricou au fost mai multe. Aia cu tricoul trântit a fost picătura care a umplut paharul. Eu l-am ajutat pe jucător, i-am întins o mână, dar…. Eu nu vreau să-i fac rău, iar acum vrea să mă dea în judecată? Cum?

Nu a fost lovitură! Dacă iei un jucător și-i ridici capul cu podul palmei, asta poate să-i cauzeze o tăietură în buza inferioară?!

Să aducem un medic, să spună asta! Eu întreb altceva, de ce jucătorii au fost alături de mine la meciul următor, când mi-au dedicat golul? ". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
andy_2008
andy_2008  •  16 Martie 2017, 18:16

O *** de antrenor,cu rezultate pe masura de GROZAVE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  16 Martie 2017, 17:37

oricum Grozavu este ,, EFECTUL" cauza fiind la FRF

portardelegenda
portardelegenda  •  16 Martie 2017, 17:36
Postat de klaus pe 16 Martie 2017, 15:55

intr-o tara normala era retrasa demult licenta de antrenor

corect dar FRF cica ,,asteapta un punct de vedere al Ligii Profesioniste" . Ce jenanti, penibili , incalificabili

Vezi toate comentariile (19)
Comentează