FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Bărboianu a aflat cât va sta departe de fotbal: "Cred că atunci mă întorc pe gazon" » Vestea excelentă primită de la oficialii Concordiei

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 15:21

Ștefan Bărboianu (29 ani) a aflat cât va fi indisponibil după accidentarea horror suferită în partida de la Târgu Mureș, de acum două săptămâni. 

Fundașul Concordiei a dezvăluit că, în urma entorsei pe care a suferit-o la genunchiul drept, va fi indisponibil aproximativ cinci luni.

Bărboianu a mărturisit și că oficialii Concordiei i-au propus prelungirea contractului scadent în vară.

"Operația a decurs foarte bine, am început deja recuperarea. Vreau să le mulumesc oamenilor din fotbal care au fost alături de mine, le mulțumesc și celor de la Concordia, care mereu au fost alături de mine, în special domnului Tănase care m-a sunat mereu să mă întrebe cum sunt. S-a interesat tot timpul de starea mea.

Cei de la Chiajna mi-au propus prelungirea contractului și înainte și după accidentare. Mi-au spus că mă așteaptă la București să semnăm noua înțelegere. Domnul Tănase mi-a transmis să consider că am semnat deja.

Va trebui să stau 5 luni departe de gazon, sper ca peste 4 luni să încep recuperarea cu echipa. Sunt convins că voi reveni mai puternic", a declarat Bărboianu, conform TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează