FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Barcelona l-a refuzat pe Rivaldinho » Cum putea ajunge jucătorul lui Dinamo pe Camp Nou

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 13:21

Venit la Dinamo în iarna acestui an, Rivaldinho, fiul celebrului Rivaldo, ar fi putut ajunge la Barcelona B, echipa secundă a catalanilor. 

Însuși tatăl său a fost cel care l-a propus pe Rivaldinho la Barcelona, însă jucătorul de 22 de ani a fost refuzat de oficialii catalanilor. 

Informația a fost dezvăluită astăzi de publicația El Mundo Deportivo, care a scris că propunerea lui Rivaldo a fost refuzată de Pep Segura, managerul sportiv al echipei catalane. 

Rivaldinho a ajuns în cele din urmă la Dinamo, pentru care evoluează din februarie. În tricoul "câinilor", brazilianul a reușit patru goluri în 21 de meciuri în toate competițiile. 

600.000 €e cota de piață a lui Rivaldinho, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  19 August 2017, 08:50

ce stiti voi, vroiau sa-l inlocuiasca pe brazilianu neymar cu brazilianu rivaldinho, neymar a vorbit de conationalu sau, e baiat finut !!!

calinescu_
calinescu_  •  18 August 2017, 21:40

:)))

marius.bxl
marius.bxl  •  18 August 2017, 21:39

Ce incapabili lucreaza la barcelona.pai pe viitorul bolon de aur l_au refuzat

Vezi toate comentariile (19)
Comentează