FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Bartalsstovu se pregătește de Champions League » "Piesa" lui Rednic a câștigat titlul cu noua echipă

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 02:00

Nepăstrat în lot după debarcarea "Puriului", feroezul Kaj Leo í Bartalsstovu și-a reziliat contractul cu Dinamo, însă și-a găsit repede echipă.

Acesta a semnat în august cu islandezii de la Hafnarfjordur, cei care zilele trecute au câștigat campionatul național.

Bartalsstovu a jucat 6 meciuri pentru islandezi, nereușind să marcheze vreun gol.

Kaj Leo í Bartalsstovu a stârnit foarte multe controverse în scurta perioadă petrecută la Dinamo. Remarcat de Rednic într-un meci în care nici nu a jucat (n.r. Rednic declarase că a jucat în meciul România- Feroe, de la Ploiești, partidă în care, de fapt, feroezul nu a evoluat) , nordicul a fost ținta ironiilor contestatarilor lui Rednic.

În ciuda faptului că antrenorul l-a lăudat în repetate rânduri pe Bartalsstovu, acesta nu a primit prea multe șanse sezonul trecut, bifând doar 6 meciuri pentru "câini".

Noua sa echipa va juca la vară în turul doi preliminar al Champions League.

Sistemul competițional din Islanda diferă de cel al nostru, campionatul din Islanda începând în mai și terminându-se în octombrie.

(Remus Dinu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează