FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Basarab Panduru, amuzat la finalul meciului Dinamo - CS U Craiova: "N-ai cum să acorzi penalty la căzătura asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 15:58

Dinamo a remizat în meciul de pe teren propriu, scor 1-1, împotriva celor de la CS U Craiova. Gazdele au egalat graţie unui penalty transformat de Kamil Bilinski. 

VEZI VIDEO!

Decizia lui Cristi Balaj de a acorda penalty la o căzătură a lui Alexe în careu este considerată greşită de Basarab Panduru.

"La cum a căzut Alexe, nici nu aveai cum să nu acorzi 11 metri. N-ai cum să nu dai penalty la căzătura aia", a spus Panduru în studioul Dolce Sport, vizibil amuzat.

Acesta a fost al 5-lea penalty pe care Dinamo l-a primit în cele 10 etape scurse pînă acum.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Octombrie 2014, 23:14

Cine e panduru ?!

nicu.rares
nicu.rares  •  07 Octombrie 2014, 16:48

Nu-mi stric eu scula pe jokeul de la palatu lui jijione alias PanCURU vb unui user, sa bagat si asta ca piftia in congelator si acum daca e analistu handbalului are dreptul sa i-a la misto Dinamo, hentu de la galati dar si in campionatele precedente oare Stelutza trb impinsa de la spate asa de clar de fluierasi ???

scorylo
scorylo  •  07 Octombrie 2014, 12:43

Ce-a zis Panduru, ce titreaza GSP: "La cum a căzut Alexe, nici nu aveai cum să NU acorzi 11 metri. N-ai cum să NU dai penalty la căzătura aia" -> stiu era ironic... In traducere libera ->Alexe a gestionat faza ca un atacant, a simtit piciorul adversarului, s-a rasucit in cadere si l-a pacalit pe arbitru. Oricine ar fi dat penalty la aceasta faza. (punct)

Vezi toate comentariile (56)
Comentează