FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Basarab Panduru, necruțător cu un titular de la CFR Cluj: „Dacă pleacă în Italia, în ce ligă de oprește? Jos în Serie B, spre C”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 10:35 / Actualizat joi, 19 mai 2022 10:38

Basarab Panduru, fostul internațional român, a vorbit despre Gabriel Debeljuh (25 de ani), atacantul de la CFR Cluj, pe care nu l-ar vedea să facă față într-un campionat mai puternic decât Liga 1.

Croatul, sosit în urmă cu doi ani de la Hermannstadt, este golgeterul campioanei din acest sezon, cu 14 goluri reușite în Liga 1. Debeljuh a fost decisiv în victoria care a adus titlul în Gruia, 2-1 cu Universitatea Craiova. Atacantul a profitat de greșeala fundașului Găman și a a marcat golul golul de 2-0 pentru echipa lui Dan Petrescu.

Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”
FCSB
Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”

Basarab Panduru, dur la adresa lui Debeljuh

„Dacă Debeljuh pleacă de acum de la noi în Italia, în ce ligă se opreşte? Merge în Serie A, B? Jos în B spre C, cu un picior în B şi unul în C?

Titularul de la CFR, dacă pleacă, acolo se duce. Ar da nişte goluri în Serie C, mai puţin în Serie B. El mai bun decât Puşcaş, de la Pisa? Îl păstrăm în România, că pentru Liga 1 e bun”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane, dar acționarul de la CFR i-a tăiat imediat avântul: „Lăsați partea de finanțe specialiștilor!”

Coșmarul lui Gigi Becali rămâne încă 2 ani la CFR Cluj! A fost cel mai bun „vișiniu” în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vasileroaita
vasileroaita  •  19 Mai 2022, 14:28

Mai jos decat Man sau Mihaila nu poate ajunge! Pe langa cele doua rebuturi, croatul e ca Roaldo pe langa Simulache Tanase!!!

elgabri
elgabri  •  19 Mai 2022, 12:36
Postat de ge0x pe 19 Mai 2022, 12:04

Hai sa nu-l comparam pe Man cu Debeljuh. Slăbuț croatul.

Croatul e 2 clase peste Man si pare ca progreseaza, tu esti fan popice ??

ge0x
ge0x  •  19 Mai 2022, 12:04
Postat de Raul Bota pe 19 Mai 2022, 11:19

Dar Man , pe care Panduru il ridica in slavi , unde joaca ? In a doua jumate din Serie B sia re 3 goluri in acest sezon

Hai sa nu-l comparam pe Man cu Debeljuh. Slăbuț croatul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează