FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Basarab Panduru interpretează refuzul lui Gigi Becali de a-l angaja pe Daniel Prodan: "Steaua n-are încredere în Gâlcă!"

Prodan e bun prieten cu Gâlcă, acesta dorindu-l la echipă într-un post de conducere
Prodan e bun prieten cu Gâlcă, acesta dorindu-l la echipă într-un post de conducere

Articol de - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 23:15

Panduru interpretează refuzul clubului de a-i face pe plac antrenorului şi de a-l aduce la echipă pe Didi Prodan.

În cele 5 zile de libertate pe care le-a avut săptămîna trecută, Gigi Becali a fost ferm în privinţa doleanţei lui Costel Gâlcă. Antrenorul îl dorea la echipă pe Didi Prodan, însă patronul a refuzat, lucru dezvăluit ieri de Gazeta Sporturilor.

Basarab Panduru, fost fotbalist al Stelei în prima jumătate a anilor '90 şi bun prieten cu Gâlcă, a comentat la DolceSport pe marginea subiectului.

"Dacă antrenorul îţi cere un lucru, care nici nu mi se pare greu de realizat, iar tu nu vrei să-i faci pe plac, înseamnă că tu, Steaua, nu ai încredere în Gâlcă. Pînă la urmă, ce mare lucru a dorit Costel? Un om lîngă el, în care probabil are mare încredere, cu care să se consulte şi pe care să-l mai trimită în diferite locuri", a spus Panduru, după care a adăugat pe un ton glumeţ: "Didi nu venea la Steaua să ia locul nimănui, nici măcar să joace, că nu mai are loc, e mai bun acum Varela decît el", a spus Panduru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 15:54

RESPECT DIDI !

tardelli
tardelli  •  25 Septembrie 2014, 23:40

Bai Pandurule,Becali cioban cum e el la origine are mai multa minte ca si tine.Pai vrei 3 motive pt care nu l-a adus la Steaua ? 1.Prodan a fost azvarlit de la FRF pt incompetenta crasa 2.Prodan e in razboi cu presedintele FRF ,deci ar fi fost un dezavantaj pt Steaua 3.Nici MM Stoica nu era vreun aratos ,dar Prodan cand il vezi zici ca e iesit de 5 minute din bodega.

rozu
rozu  •  23 Septembrie 2014, 17:28

nici nu poti avea incredere in galca! la ora asta steaua se antreneaza singura, in teren si in timpul meciurilor. cat despre prodan... el este cu gratarul si whiskeyul!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează